Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

PSİKOTERAPİ ve PSİKOLOJİK DANIŞMA KURAMLARI / Theories of Psychotherapy and Counselling Daha büyük görüntüle

PSİKOTERAPİ ve PSİKOLOJİK DANIŞMA KURAMLARI -Kavramlar ve Örnek Olaylar

9786051337197

Nobel Akademik Yayıncılık

434,00 TL

368,90 TL

-15%


KDV Hariç: 368,90 TL

Theories of Psychotherapy and Counseling Concepts and Cases’in uluslar arası basımı olan elinizdeki bu kitap, psikolojik danışma ve psikoterapi alanında var olan ve hatta yapılandırmacı kuramlarda dahil olmak üzere bir çok kuramı kapsamaktadır. Kitapta, okuyucunun kendi kuramını oluşturması için bütünleştirici bir bakış açısına sahip olması amaçlanmıştır. Bunun için bir konu ayrılmıştır.
Psikolojik danışma ve psikoterapi kuramlarını kapsamlı bir şekilde içeren Sharf'ın Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Kuramları Kavramlar ve Örnek Olaylar adlı bu kitabı, çevrilirken dil birliğine dikkat edilmiş, anlaşılır olmasına özen gösterilmiştir. Çevirmenlerden gelen metinler, orijinal metinle karşılaştırılarak tek tek okunmuştur. Ayrıca, Sharf'la yazışarak bazı cümleler düzeltilerek Türkçe'ye çevrilmiştir; çünkü Sharf bazı paragraflardaki cümleleri birinci tekil kişi ile yazmış, bazılarındaysa üçüncü tekil kişi ve edilgen fiil kullanmıştır. Bu cümlelerin hepsinde, üçüncü tekil kişi edilgen fiil olarak cümleler Türkçeye tercüme edilmiştir. 
Zevkle okuyacağınız ve Psikolojik danışma ve psikoterapi alanında bir boşluğu dolduracağı umuduyla.

ISBN9786051337197
Basım YılıŞubat, 2018
Basım Sayısı5. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı720
Yazar(lar)Richard S. SHARF
Editör(ler)Nilüfer VOLTAN ACAR
Ebat "cm"17 x 24

Yorum Yaz

PSİKOTERAPİ ve PSİKOLOJİK DANIŞMA KURAMLARI -Kavramlar ve Örnek Olaylar

PSİKOTERAPİ ve PSİKOLOJİK DANIŞMA KURAMLARI -Kavramlar ve Örnek Olaylar

Yorum Yaz