Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

FİZYOLOJİK PSİKOLOJİ -Davranışın Nörolojik Temelleri / Foundations of Behavioral Neuroscience Daha büyük görüntüle

FİZYOLOJİK PSİKOLOJİ -Davranışın Nörolojik Temelleri- / Foundations of Behavioral Neuroscience

9786051331270

Nobel Akademik Yayıncılık

420,00 TL

357,00 TL

-15%


KDV Hariç: 357,00 TL

Fizyolojik Psikoloji’nin Yeni Basımında Neler Var?

 

Gelişen teknoloji sayesinde yapılan yeni araştırmalarla davranış fizyolojisi ile ilgili yeni bilgilere ulaşılmaktadır. Bu kitapta da araştırma yöntemlerinin muazzam ilerleyişi ile ulaşılan yeni keşifler yansıtılmaktadır.

 

Fizyolojik Psikoloji kitabı, her araştırmayı birçok yeni keşifle sonuçlanan birer unsur olarak tanımlıyor. Beyin ölçüsünü kontrol eden genleri, asetaminofen faaliyetini, lif sistemindeki difüzyon geriliminin görüntülenmesini, acıya karşı kalıtımsal (doğuştan) duyarsızlığa neden olan geni, ahlaki kararları sağlayan beyin mekanizmalarını ele alıyor. Ayrıca bariatrik cerrahinin anoreksik peptitlerin salgılanmasına etkilerini, bildirimsel olmayan öğrenmede bazal gangliyonların rolünü, AIDS - bunama karmaşasının nedenlerini, şizofreninin ilerleyişinde D vitamini eksikliğinin muhtemel rolünü, etik dışı davranışlarda telafi alışkanlıklarını, otistik bozukluklarda beyin patolojisi ve diğer düzinelerce çalışmayı sunuyor.

ISBN9786051331270
Basım YılıNisan, 2018
Basım Sayısı8. Basımdan Çeviri
Sayfa Sayısı544
Yazar(lar)Neil R. CARLSON, Pearson
Çeviren(ler)Muzaffer ŞAHİN, Nihal BÜYÜKUSLU, Fahriye OFLA Z, Selgün YÜCEİL, Utkan TİYEKLİ, Elif Koca EROL, Gülnaz TATLICI, Ferzan CURUN, Seval ERDEN, Alper ENGELER, Ceylin ÖZCAN
Editör(ler)Muzaffer ŞAHİN
Ebat "cm"21x27,5

Yorum Yaz

FİZYOLOJİK PSİKOLOJİ -Davranışın Nörolojik Temelleri- / Foundations of Behavioral Neuroscience

FİZYOLOJİK PSİKOLOJİ -Davranışın Nörolojik Temelleri- / Foundations of Behavioral Neuroscience

Yorum Yaz