Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikoloji

Psikolojide Kullanılan Güncel Ölçme Araçları - Cilt I-II-III Daha büyük görüntüle

Psikolojide Kullanılan Güncel Ölçme Araçları - Cilt I-II-III

9786053200246

Nobel Akademik Yayıncılık

742,00 TL

630,70 TL

-15%


KDV Hariç: 630,70 TL

İnsan, her yönden olduğu gibi psikolojik anlamda da hayranlık uyandıran bir varlıktır. Yapılan çalışmalar, insan psikolojisi ve onu şekillendiren dinamiklerin ne kadar kompleks bir yapıda olduğunu göstermektedir. Her geçen gün, insanın kendi gizemine ait yeni kavram ve yapıların varlığı keşfedilmekte, bunlar arasındaki ilginç bağlantılar ortaya çıkarılmaktadır.
Bu kitap, insanın kendini keşif yolculuğunda rehber olmayı amaçlamaktadır. Kitap, son yıllarda bilimsel yazına girmiş psikolojik yapı ve kavramları tanıtarak, bunların ölçülmesi ve araştırılmasına olanak sağlayacak teknik bilgiler vermekte; bu yönüyle psikoloji, eğitim ve insan davranışları alanlarında çalışma yapan öğrenci, akademisyen ve diğer tüm araştırmacılar için bir başucu kaynağı niteliği taşımaktadır.

ISBN9786053200246
Basım Yılı2019
Yazar(lar)Abdullah Akın, Ahmet Akın, Ahmet Metin, Eyüp Çelik, Ezgi Alabucak, Mustafa Zahid Tozar

Yorum Yaz

Psikolojide Kullanılan Güncel Ölçme Araçları - Cilt I-II-III

Psikolojide Kullanılan Güncel Ölçme Araçları - Cilt I-II-III

Yorum Yaz