Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SPOR BİLİMLERİ

Spor Beslenmesi Pratik Uygulamalar Daha büyük görüntüle

Spor Beslenmesi Pratik Uygulamalar

9786057578938

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

620,00 TL


KDV Hariç: 620,00 TL

Sporcu beslenmesi, beslenme ve egzersiz fizyolojisi bi-limlerini birleştiren heyecan verici bir alandır. Doğru beslenmenin sportif performansı olumlu yönde etki-leyebileceğinin genel kabul görmüş olması, egzersiz ve beslenme uzmanları için genel beslenme temellerinin ötesine geçen bir bilgi edinme ihtiyacını doğurmuştur.
   Ek olarak, spor beslenmesi alanında ortaya çıkan kariyer imkanları, kayıtlı diyetisyenleri hazırlayan akademik programların, beslenme uygulamalarını klinik popülasyonun ötesine genişletmesini gerektir-mektedir. Kuvvet antrenörleri ve kişisel antrenörlerin aynı zamanda sporcularının en iyi performansı elde etmelerine yardımcı olmak için beslenmede teme bil-gilerin ötesine geçmeleri gerekir. Spor beslenmesinin önemini destekleyen araştırma alanlarının ve beslen-me üstünlüğü arayan sporcuların artması, diyetetik ve egzersiz bilimleri programlarında sporcu beslenmesi kurslarına artan bir talep yaratmıştır.

ISBN9786057578938
Basım Yılı2021
Çeviri EditörüProf. Dr. Gülgün Ersoy , Doç. Dr. Günay Eskici

Yorum Yaz

Spor Beslenmesi Pratik Uygulamalar

Spor Beslenmesi Pratik Uygulamalar

Yorum Yaz