Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Pediatrik Beslenme Daha büyük görüntüle

Pediatrik Beslenme

9786057008084

Tıbbi Yayınlar Merkezi (TYM)

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

American Academy of Pediatrics (AAP) tarafından 2020 yılında yayınlanan

 "Pediatric Nutrition, 8th Edition" 

Türkçe çevirisidir. 

Katkıda bulunan 100’den fazla kişiyle önemli ölçüde güncellenen sekizinci baskı, çocukluk çağında beslenmenin tüm konularında kanıta dayalı, en güncel rehberleri sunmaktadır.

Sağlıklı olan, doğumsal metabolizma anormallikleri veya bozuklukları olan ve akut ya da kronik hastalığı olan bebek ve çocukların normal gelişiminin ve sağlığının desteklenmesi için, besin öğesi metabolizmasına ait en son bilgileri

sunan 50’nin üzerinde bölüm vardır.

Bölümlerdeki ve eklerdeki tablo ve şekiller, seçilmiş besinlerin besin öğesi içeriği, günlük önerilen besin öğesi gereksinimleri, belirli bebek mamalarının zenginleştirilmesi ve kullanımı, preterm bebeklerde beden kütle indeksini de

kapsayan güncel doğum sonrası büyüme eğrileri gibi, uygulmayı etkileyen çok çeşitli başlıklar için kullanıma hazır bir kaynak sunmak üzere tasarlanmıştır.

Sekizinci baskıda yeni olanlar 

  • Yeni bölüm: Pediatrik Global Beslenme.
  • Diğer bölümler, beslenme bilimindeki yeni bilgiler ve uygulamada değişiklikler öneren kanıta dayalı rehberlere bağlı olarak tamamen yeniden düzenlenmiştir.
  • Şekerli içecekler hakkındaki yeni politika bildirisi ile besin güvencesizliği, meyve suyu tüketimi, preterm bebekler için anne sütü bağışının kullanımı hakkında yeni klinik raporlar.
ISBN9786057008084
Basım Yılı2021
Basım Sayısı8
Sayfa Sayısı1752
Yazar(lar)Frank R. Greer, Ronald E. Kleinman
Çeviri EditörüBinnur Okan Bakır

Yorum Yaz

Pediatrik Beslenme

Pediatrik Beslenme

Yorum Yaz