Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Spor Hekimliği

Brukner & Khan's Klinik Spor Hekimliği Daha büyük görüntüle

Brukner & Khan's Klinik Spor Hekimliği

9786059215718

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

820,00 TL


KDV Hariç: 820,00 TL

    Avustralya’da spor, dünyadaki birçok yerden daha geniş, derin ve silinemez bir şekilde ulusal bilince yerleşmiştir. Önemli sporculardan birisinin travmatik ya da aşırı kulanım nedeniyle bir spor yaralanması geçirmesi, aşırı yorgunluk veya beklentileri karşılayamama durumu ulusal öneme sahiptir. Bu durum, günümüzde spor aktivitelerine daha fazla bireysel katılım olmasıyla birlikte daha da önem kazanmıştır. Benzer problemler rekreasyonel sporcular, fit olmak isteyen orta yaşlı kişiler veya ileriki yaşlarında daha yüksek bir aktivite düzeyini sürdürmek isteyen daha yaşlı kişilerde de görülmektedir. 
    Klinik Spor Hekimliği’nde yazarlar, spor ve egzersiz tıbbını elit sporcuların tekelinden alıp, adil ve doğru bir şekilde ait olduğu yere koymaktadırlar toplumda aktif olmayı isteyen herkesin hizmetinde olan bir uzmanlık dalı.
    Bu kitap mantıklı ve kolay kullanılabilir bir şekilde dizayn edilmiştir. Bölümler tanısal kategorilerden çok, semptomun anatomik bölgesine göre düzenlenmiştir. Bunun sonucunda aktif bireylerle ilgilenen spor hekimliği uzmanları, pratisyen / aile hekimliği uzmanları, fizyoterapistler, masörler veya antrenörler için çok kullanışlı bir eser ortaya çıkmıştır. 
    Spor hekimliğinin pratik yönleri kapsam içindedir, spor takımıyla ilgilenme ve bir takımla birlikte yolculuk eden klinisyenin duyduğu kaygılar, tüm bunlar göz önüne alındığında, bu tam zamanında yayınlanmış ve aktif bireylerle ilgilenen klinisyenler  için büyük önem taşıyan, son derece kullanışlı bir kitaptır. 

ISBN9786059215718
Basım Yılı2018
Basım Sayısı5
Sayfa Sayısı1205
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof.Dr.Bülent Ülkar
Ebat "cm"21*25,5 cilt kapak renkli

Yorum Yaz

Brukner & Khan's Klinik Spor Hekimliği

Brukner & Khan's Klinik Spor Hekimliği

Yorum Yaz