Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SAĞLIK BİLİMLERİ

Pişirme Yöntemleri Daha büyük görüntüle

Pişirme Yöntemleri

9786051336947

Nobel Akademik Yayıncılık

252,00 TL

214,20 TL

-15%


KDV Hariç: 214,20 TL

Aşçılık, pek çok mesleği içerisinde barındıran bir meslektir. Aşçı; yemeğine özel lezzetini verirken aynı zamanda bir ressam kadar iyi tabak süsleyebilmeli, bir doktor kadar hijyenik olmalıdır.
Günümüzün en önemli konularından biri olan beslenme; büyüme, gelişme; sağlıklı, verimli uzun bir hayat için gerekli olan enerji ve besin ögelerinin her birini yeterli miktarda sağlayacak olan besinleri, besin değerini yitirmeden, sağlığa zarar verecek hâle getirmeden en ekonomik şekilde almaktır. Sağlıklı beslenme, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Yemeklerimizi ağır yağlarda pişirip, kızartmaktansa daha farklı yöntemler deneyerek hem damak zevkimizi geliştirip, hem de daha sağlıklı beslenebiliriz.

 

Pişirme yöntemleri kitabı sizlere alışılmışın dışında; besinlerin satın alınmasını, saklanmasını, temizlenip ayıklanmasını, marine edilmesini ve pişirme yöntemlerini anlaşılır bir şekilde örneklerle anlatan, alanında yeni ve kapsamlı bir kaynaktır.

 

“Mutfak ve yemek kültürü sonsuz bir olaydır. Araştırıp öğrenmenin sonu yoktur.”

ISBN9786051336947
Basım YılıKasım, 2018
Basım Sayısı4. Baskı
Sayfa Sayısı344
Yazar(lar)Nevzat ERASLAN
Ebat "cm"16 X 23.5

Yorum Yaz

Pişirme Yöntemleri

Pişirme Yöntemleri

Yorum Yaz