Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Sağlık Uygulamalarında Temel Kavramlar ve Beceriler 8. Baskı Daha büyük görüntüle

Sağlık Uygulamalarında Temel Kavramlar ve Beceriler 8. Baskı

9786053354178

Nobel Tıp Kitabevi

360,00 TL


KDV Hariç: 360,00 TL

Hemşirelik eğitimi ve uygulamaları alanındaki bilimsel eser boşluğunu doldurmayı amaçlayan “Temel Hemşirelik: Kavramlar, İlkeler, Uygulamalar’ adlı kitap 2006 yılında basılmış, günümüze kadar Türkiye’de pek çok Sağlık Yüksekokulu’nda temel ders kitabı olarak kabul görmüştür. Bu süre içinde gerek öğrencilerden gelen öneriler, gerek değerli meslektaşlarımdan ve hocalarımdan gelen istek üzerine kitap içeriği ve ismi değiştirilerek, yeni bilimsel bilgilerle ve kaynaklarla güncellenerek tekrar basılmıştır.

SAĞLIK UYGULAMALARINDA TEMEL KAVRAMLAR VE BECERİLER kitabı, güncellenmiş ve geliştirilmiş olarak hem hemşirelik, hem ebelik, hem de diğer sağlık meslekleri için kullanılabilir bilgi ve becerileri kapsamaktadır. Mesleki temel bilgi ve beceri kazandırılmasında kaynak niteliği taşıyan bu kitap, kendi özel alanları ile ilgili bölümlerin oluşturulmasında özveriyle titiz bir çalışma ortaya koyan, eğitimci yazar kadrosu tarafından hazırlanmıştır. Sayın hocalarımızın ve öğrencilerimizin yararlanabilmesi ümidi ile…

ISBN9786053354178
Basım Yılı2022
Basım Sayısı8.basım
Sayfa Sayısı854
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Dr. Öğr. Üyesi Fatma Akçay Ay

Yorum Yaz

Sağlık Uygulamalarında Temel Kavramlar ve Beceriler 8. Baskı

Sağlık Uygulamalarında Temel Kavramlar ve Beceriler 8. Baskı

Yorum Yaz