Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi Daha büyük görüntüle

Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi

9786257564175

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

550,00 TL


KDV Hariç: 550,00 TL

 İkinci baskısı yapılan bu kitapta, ilk baskıda yer alan; dünyada gıda güvencesi ve beslenme sorunları, gıdaların mikrobiyel ekolojisi, gıda kaynaklı infeksiyon ve intoksikasyonların patogenezi ve immün reaksiyonlar, gıda kaynaklı patojen bakteriler, virüsler, funguslar ve mikotoksinler, parazitler, prionlar, deniz biyotoksinleri ve bakteri toksinleri kaynaklı kabuklu deniz ürünleri ve balık zehirlenmeleri, gıdaların mikroflorası ve mikrobiyel bozulma, gıda muhafazası, kalıntı ve bulaşanlar, gıda alerjileri ve intoleransı, genetiği değiştirilmiş organizmalar, gıda işletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon, HACCP ve gıda mevzuatı bölümleri, yeni bilimsel gelişmeler ışığında güncellenmiştir. Ayrıca gıda kaynaklı patojenlerin epidemiyolojisi, gıdalarda bulunan doğal antimikrobiyeller, starter kültürler, probiyotik ve prebiyotikler, antimikrobiyel direnç ve mikrobiyel biyofilm oluşumu konuları yeni bölümler halinde ilave edilmiştir.

ISBN9786257564175
Basım Yılı2022
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı489
Yazar(lar)Prof. Dr. İrfan EROL

Yorum Yaz

Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi

Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi

Yorum Yaz