Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

SÜT MİKROBİYOLOJİSİ Daha büyük görüntüle

Süt Mikrobiyolojisi

9789944566032

Sidas Yayıncılık

600,00 TL


KDV Hariç: 600,00 TL

ÖZET

  1. BÖLÜM: MİKROBİYOLOJİNİN TANIMI
  2. BÖLÜM: PROKARYOTİK PROTİSTALAR
  3. BÖLÜM: MİKROSKOP VE KULLANIMI
  4. BÖLÜM: SÜT VE ÖZELLİKLERİ
  5. BÖLÜM: PATOJEN VE BOZULMA ETKENİ OLAN BAKTERİ FAMİLYALARI
  6. BÖLÜM: SPOR OLUŞTURMAYAN DÜZGÜN ÇUBUK BAKTERİLER
  7. BÖLÜM: SPORSUZ, DÜZGÜN OLMAYAN ÇUBUK BAKTERİLER
  8. BÖLÜM: PSİKOTROF ÖZELLİKTEKİ BAKTERİLER
  9. BÖLÜM: PSİKROTROFLAR: ENZİMLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE ETKİSİ
  10. BÖLÜM: İNSAN VE HAYVANLARDA ÖNEMLİ HASTALIK ETMENİ OLAN BAKTERİLER
  11. BÖLÜM: İNSAN PATOJENİ VE MASTİTİZ OLUŞTURABİLEN STREPTOCOCCUS TÜRLERİ
  12. BÖLÜM: SÜT ÜRÜNLERİNDE BOZULMAYA SEBEP OLAN YARARLI MİKROORGANİZMALAR
  13. BÖLÜM: MAYA VE KÜFLER
  14. BÖLÜM: RİKETSİYALAR VE VİRÜSLER
  15. BÖLÜM: SÜT ENDÜSTRİSİNDE TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON
ISBN9789944566032
Basım Yılı2010
Sayfa Sayısı680 SAYFA
Yazar(lar)Prof. Dr. Sevda KILIÇ

Yorum Yaz

Süt Mikrobiyolojisi

Süt Mikrobiyolojisi

Yorum Yaz