Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Oküler Travma Daha büyük görüntüle

Oküler Travma

9786054089161

Rota Tıp

108,00 TL

86,40 TL

-20%


KDV Hariç: 86,40 TL

Prof. Dr. Nilüfer GÖZÜM

OKÜLER TRAVMA

Her çeşit göz yaralanmasını en etkili şekilde tedavi edin

  • Korneal yabancı cisimlerden hifemaya ya da açık glob yaralanmalarına kadar karşılaşabileceğiniz hemen tüm travmatik göz yaralanmalarını güvenle değerlendirerek tedavi edebilirsiniz.
  • Bir oküler travma hastasını stabilize etmek, problemin tanısını koymak, mümkünse tedavi etmek ve gerektiğinde sevk etmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulabilirsiniz.
  • Yüzlerce fotoğraf ve renkli çizimlere ilaveten ilk klinik prezentasyondan muayene teknikleri ve cerrahi girişimlere kadar herşeyi gösteren DVD videolarını izleyerek nelere bakacağınızı ve nasıl ilerleyeceğinizi görebilirsiniz.
  • Gerçek olgu sunumlarının yardımıyla farklı zorlukların üstesinden nasıl gelebileceğinizi ve en iyi sonuçlara nasıl ulaşabileceğinizi anlayabilirsiniz.
  • Son derece pratik ve odaklanmış bölümler sayesinde bilgiye çabucak ulaşıp uygulayabilirsiniz.

Tüm bu pratik tavsiyelere ilaveten içerdiği bilgilendirici illüstrasyonlar ve eğitici videolar Oküler Travma kitabının her çeşit oküler yaralanmanın ele alımında ideal bir kaynak olmasını sağlamıştır.

ISBN9786054089161
Basım Yılı2009
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı232
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Nilüfer GÖZÜM

Yorum Yaz

Oküler Travma

Oküler Travma

Yorum Yaz