Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dermatoloji   

RESİMLİ ESTETİK BOTULİNUM TOKSİN ENJEKSİYON REHBERİ Daha büyük görüntüle

Resimli Estetik Botulinum Toksin Enjeksiyon Rehberi

9786059615105

Dünya Tıp Kitabevi

Tükendi

950,00 TL


KDV Hariç: 950,00 TL

Pratik kullanımda bu kılavuz uzmanlık sağlar

Temel bölümlerde estetik dermatolojideki botulinum toksin işlemi ile ilgili bütün bilgiler ayrıntılı ve uygulamaya yönelik biçimde öğretici grafi k ve resimlerle gösterilmiştir.

Kitabın uygulama bölümlerinde, botulinum toksin uygulaması ayrıntılı fotoğrafl ar ve anatomik diyagramlarla desteklenerek her bir endikasyonun her bir aşaması tek tek gösterilmiştir. Uygulamalar başarı oranı göz önüne alınarak değerlendirilmiştir. Özgün vaka çalışmaları ve fotoğraf dökümantasyonu sağlanarak her bir tekniğin etkinliği değerlendirilmiştir. Uygulama ipuçları, güçlükleri, başarı beklentisi, işlemlerin birlikte denenme olasılığı ve bilgilendirici kontrol listesi ile görsel kılavuz tamamlanmıştır.

Yazarlar

Kıdemli yazar Dr. Gerhard Sattler yaklaşık 1980 ortalarından itibaren kozmetik dermolotolojide estetik uygulamalarının kuruluşu ve gelişiminde yer almaktadır. Mr. ve Mrs. Sattler tarafından kurulan Rosenpark Klinik‘in kuruluşundan beri Dr. Sattler profesyonel iş yaşamını tutkuyla sürdürmektedir. Estetik botulinum toksin tedavisi ile yanında, enjektabl dolgu ürünleri, tümesan lokal anstezi altında liposuction ve operatif dermatoloji üzerine yoğunlaşmıştır. En son Dr. Sattler GACD‘ın, Almanya’da Estetik Cerrahisi Derneği’nin başkanı ve Uluslararası Dermatolojik Cerrahi Derneği’nin yöneticiliğini yapmaktadır. Aynı zamanda Rosenpark Klinik‘in, Darmstad, Almanya yöneticisi ve uluslararası eğiticisidir.

Settler‘ın meslektaşı ve kılavuzun eş-yazarı, Dr. Micheal Kane (MD), 15 seneyi aşkın süredir Newyork‘da estetik plastik cerrah olarak çalışıyor. 1992‘den beri ise Manhattan‘da özel muayenehanesinde çeşitli kozmetik işlemler, fasyal rejuvenasyon ve enjeksiyonlarda en son teknikleri uygulamaktadır. Dr. Kane çok sayıda Amerikan uzmanlık dernek ve yeterlilik kurullarına üye olup (American Society of Plastic Surgeon, American Society of Plastic Surgery, American Society of Laser Medicine and Surgery) estetik plastik cerrahi ilgili tüm konularda uluslararası eğiticidir.

ISBN9786059615105
Sayfa Sayısı184
Yazar(lar)Michael Kane ve Gerhard Sattler
Çeviri EditörüProf. Dr. Mehmet Salih Gürel

Yorum Yaz

Resimli Estetik Botulinum Toksin Enjeksiyon Rehberi

Resimli Estetik Botulinum Toksin Enjeksiyon Rehberi

Yorum Yaz