Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Lange Genel Oftalmoloji Daha büyük görüntüle

Lange Genel Oftalmoloji

9786052824924

Palme Yayınevi

1 157,00 TL

1 041,30 TL

-10%


KDV Hariç: 1 041,30 TL

Vaughan&Asbury Genel Oftalmoloji

Oftalmolojinin Köşe Taşı Kitabı Geliştirilmiş Metni ile Yeni Renkli Sunum

Lange Genel Oftalmoloji yaklaşık altmış yıldır tüm göz hastalıklarının tanı ve tedavisi ile göz tutulumu yapan nörolojik ve sistemik hastalıkları güncel şekilde sunmaktadır. Tıp öğrencileri, oftalmoloji asistanları, hemşireler, optometristler, diğer tıp ve cerrahi alanındaki klinisyenler tarafından dünya çapında yaygın olarak tercih edilen eşsiz bir kitaptır.

Ondokuzuncu baskı; renkli fotoğraflar, son teknolojik gelişmeler ile birlikte temel bilim, patofizyoloji, en güncel klinik perspektifleri içererek bu mükemmel geleneği devam ettirmektedir.

EN YETKİN VE KAPSAMLI GÖZ KİTABI:

Tüm göz hastalıklarını kapsamlı şekilde içeren 25 bölüm
Otuzdan fazla uluslararası uzmanın katkısı
Oftalmolojik muayene hakkında kapsamlı bir bölüm
Pediatrik oftalmoloji ile ilgili ayrı bir bölüm
Kornea, retina, nöro-oftalmoloji, gözün immünolojik hastalıkları, görme kaybı nedenleri ve önlenmesi ve oftalmolojide lazerler bölümünü içeren kapsamlı güncellemeler
Kısa, güncel ve iyi yazılmış bir genel bakışa ihtiyacınız varsa oftalmolojinin temelleri, Vaughan & Asbury Genel Oftalmoloji, Ondokuzuncu Baskı masa başı kitabınız olmalıdır.

ISBN9786052824924
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı507
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Paul Riordan-Eva,James J. Augsburger

Yorum Yaz

Lange Genel Oftalmoloji

Lange Genel Oftalmoloji

Yorum Yaz