Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SPOR BİLİMLERİ

Sporcularda İletişim Becerileri Kaygı Düzeyleri ve Çatışma Eğilimi Daha büyük görüntüle

Sporcularda İletişim Becerileri Kaygı Düzeyleri ve Çatışma Eğilimi

9786257496438

Akademisyen Kitabevi

175,00 TL

140,00 TL

-20%


KDV Hariç: 140,00 TL

Doktora eğitimim sürecinde tüm akademik bilgi ve deneyimini benimle paylaşan ve tezimin planlanmasında ve yürütülmesinde büyük emekleri olan değerli fikirleri ile bizlere ışık tutan, merhum Prof. Dr. M. Yalçın TAŞMEKTEPLİGİLe minnetlerimi sunarım. Ayrıca tez izleme jürimdeki hocalarım başta danışmanım Doç. Dr. Musa ÇON olmak üzere, Prof. Dr. Soner ÇANKAYA’ya ve Doç. Dr. Özgür BOSTANCI’ya emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Beni hep en güzel yerlerde hayal eden, layık olduğumu düşündüğü güzel yerlerde olmam için her adımımda beni destekleyen, bende var olandan fazlasını gören, sevgisini, merhametini, desteğini ve güzel yüreğini her daim hissettiren aileme teşekkür ederim.

Yardımlarından dolayı Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde çalışmakta olan mesai arkadaşlarıma ve tüm bu tez yazım sürecinde hep yanımda olan; geçirdiğim akademik buhranlarda bana sabır ve anlayış gösteren; varlığını ve desteğini her zaman derinden hissettiğim Dr. Ali Kerim YILMAZa teşekkürü bir borç bilirim.

ISBN9786257496438
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı179 sayfa 16 x 24 70 gram 1. Hamur
Yazar(lar)Kürşat ACAR

Yorum Yaz

Sporcularda İletişim Becerileri Kaygı Düzeyleri ve Çatışma Eğilimi

Sporcularda İletişim Becerileri Kaygı Düzeyleri ve Çatışma Eğilimi

Yorum Yaz