Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Eğitim Bilimleri

Çağdaş Spor Yönetimi Daha büyük görüntüle

Çağdaş Spor Yönetimi

9786054649174

Akademisyen Kitabevi

400,00 TL

320,00 TL

-20%


KDV Hariç: 320,00 TL

 Çağdaş Spor Yönetimi kabının üçüncü baskısı, bu dinamik sektöre ait prensipleri ve olanakları ortaya koyması nedeniyle bu alana farklı bir bakış açısı sağlamaktadır. Kendi alanında en çok satan kitap olan kitabın bu Üçüncü Baskısı 30'dan fazla tanınmış akademisyen ve spor yönetimi alanında çalışan profesyonel yöneticiler tarafından hazırlanan bu kitap, küresel bir bakış açısı ile güncel araştırma ve gelişmeler ışığında katkılar sunarak okuyucularını aktarmaya devam etmektedir. Çağdaş Spor Yönetimi, son derece saygın ve farklı bir grup yazar tarafından hazırlanan bu Üçüncü Baskı, teori ve yeni düşünce akımlarının bir karışımını sunmaktadır. Bu üçüncü baskı yeniden gözden geçirilerek güncellenmiş ve aşağıdaki özellikleri içeren bir konuma getirilmiştir.

 

•  Her bölümde yer alan ve uluslararası olayları örnekleyen bölümler spor endüstrisinin giderek artan küreselleşmesini vurgulamaktadır

•  Kitap metni içine yer alan tarihsel süreçler, okuyucuların olayları, eğilimleri ve geçmiş yıllarda spor yönetimi şekillerini daha kolay anlamasına yardımcı olmaktadır.

• Profesyonel yöneticilerin profillerini ve etkinliklerini öğrenmek, okuyucular ve uygulayıcılar açısından spor yönetiminin dünyada nasıl bir işleyişe sahip olduğu konusunda bilgi ve deneyim kazanmasına yardımcı olmaktadır.

•  Kitapla ilgi olarak hazırlanmış olan eğitmen kılavuzuna, sunum ve test paketini içeren yardımcı materyallere, www.HumanKinetics.com/ContemporarySportManagement Web sitesi üzerinden kolayca erişilebilir.

 Metin okuyucu dostu yapılmıştır öğrencilerin öğrenme düzeylerine uygun olarak bu alandaki başarılarını desteklemek ve spor yönetimi alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere yol göstermek amacıyla yazılmıştır. İçeriğinde yer alan, öğrenme aktiviteleri, yönetici profilleri, vaka çalışmaları ve uluslar arası uygulama örnekleri okuyuculara gelişen bu küresel endüstri konusunda değerli bilgiler kazandıracaktır

ISBN9786054649174
Basım Yılı2013
Basım Sayısı3
Sayfa Sayısı523
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)PRF.DR.GAZANFER DOĞU YRD.DOÇ.DR.DİLEK SEVİMLİ ÖĞR.GÖR.ENGİN ALTAN DURUSOY

Yorum Yaz

Çağdaş Spor Yönetimi

Çağdaş Spor Yönetimi

Yorum Yaz