Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SPOR BİLİMLERİ

Spor Notları - Saha ve Klinik Muayene Rehberi Daha büyük görüntüle

Spor Notları - Saha ve Klinik Muayene Rehberi

9786057874115

Hipokrat Kitabevi

200,00 TL


KDV Hariç: 200,00 TL

Sporla uğraşan doktorlar, fizyoterapistler, sağlık çalışanları, antrenör, teknik direktör ve tabiki sporcular için bilgilendirme kitabı olarak kullanılabilecek bu mini cep kitabı takım veya bireysel sporlardaki yaklaşımları net ve anlaşılır şekilde özetlemektedir.

 

Engin tecrübeleri, konuyla olan yakınlıkları ile çeviriye katkıda bulanan Öğ. Gör. Dr. Gürhan Dönmez, Doç. Dr. Gürhan Kayıhan, Uzm. Fzt. Umut Şahin, Uzm. Fzt. Görkem Dizdar, Uzm. Fzt. Burak Ulusoy, Uz.Fzt. Seda Uluşahin, Uzm. Fzt. Gülşah Başandaç, Fzt. Damla Arslan’ a gönülden teşekkürler, bununla birlikte spor hekimliği ve spor fizyoterapistliği alanındaki bilgeliklerini çevirileri ile birleştirerek sporcu hızlılığında bitirdiler.

 

Umarız spor hekimliği ve fizyoterapistliği alanında çalışan profesyonellerin ellerinin altında her zaman kolay ulaşılabilir olması ile her zaman rehber destekçileri olacaktır. Bilimi bu kadar yakından takip eden ve kanıta dayalı uygulamaların eşliğinde uzun yıllardır çalışan biri olarak bizi takip eden tüm sevdiklerimize ithaf  ediyoruz.

ISBN9786057874115
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı248
Yazar(lar)Dawn Gulick
Çeviri EditörüGül Baltacı, Gülcan Harput
Ebat "cm"12 x 16,5 cm

Yorum Yaz

Spor Notları - Saha ve Klinik Muayene Rehberi

Spor Notları - Saha ve Klinik Muayene Rehberi

Yorum Yaz