Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SPOR BİLİMLERİ

Muş Spor Tarihi Daha büyük görüntüle

Muş Spor Tarihi

9786257354158

Akademisyen Kitabevi

300,00 TL

240,00 TL

-20%


KDV Hariç: 240,00 TL

Spor sadece boş zamanları değerlendirmek, eğlenmek, beden ve ruh sağlığını geliştirmek amacıyla yapılan faaliyetlerden ibaret değildir.Spor aynı zamanda evrensel kültür değerlerini, toplumların birbirlerini tanıyarak kaynaşmalarını, gelenek ve göreneklerini, inanışlarını gelecek kuşaklara aktaran bir araçtır.

Muş asırlar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim bir kenttir. Bu kentte geçmişten günümüze sporla uğraşan kişilerin bilinmesi ve sportif faaliyetlerin ortaya çıkarılması, bunların gelecek kuşaklara aktarılması açısından son derece önemlidir. Bu kitap, Muş spor tarihi üzerine büyük bir titizlikle hazırlanan ve Muş’un ilk resmi spor faaliyetleri, spor teşkilat yapıları, geçmişten günümüze çocuk oyunları, halk oyunları, spor kulüpleri, faal spor branşları, spor tesisleri, okul sporları ve Muş Alparslan Üniversitesi’nin spora olan katkıları gibi birçok konu başlığının ele alındığı kapsamlı bir akademik çalışmadır.

Bu eser, Muş’ta spor kültürünün yaygınlaşmasına, spor altyapısının güçlenmesine, şehrin spor potansiyeline göre tesislerin planlanarak uygun yatırımların belirlenmesine, yetenekli sporcuların tespit edilmesine katkı sağlayacak ve şehre farklı bir spor vizyonu kazandıracaktır.

ISBN9786257354158
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı422
Yazar(lar)Doç. Dr. Ömer KAYNAR
Ebat "cm"16 x 24
BISACSPO000000

Yorum Yaz

Muş Spor Tarihi

Muş Spor Tarihi

Yorum Yaz