Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

10 Adımda Erken Boşalma Tedavisi Daha büyük görüntüle

10 Adımda Erken Boşalma Tedavisi

9786054912391

Pusula (Kişisel) Yayıncılık

160,00 TL

128,00 TL

-20%


KDV Hariç: 128,00 TL

MUTLU OLUN, MUTLU EDİN!

Uzun süredir arzuladığınız partnerinizle güzel bir akşam yemeğinden sonra nihayet birliktesiniz, her şey çok güzel, ortam müsait, her iki taraf da birbirini arzuluyor ama her şey 30 saniyede bitiyor. Kendinizi ve partnerinizi düşünün, saniyelerin, dakikaların kıymetini düşünün. 7 dakika ve üzerinde süren bir birliktelik için neler vermezdiniz? Erken boşalma kâbusunu yaşamamak elinizde. 10 adımda erken boşalma tedavisi ile SEKSİ DOYASIYA YAŞAYIN.

Cinsel ilişki sırasında erken boşalmaya bu kitaptaki egzersizleri uygulayarak son verebilir, çok daha uzun ve mutlu bir cinsel birliktelik yaşayabilirsiniz.

Cinsel sorunla karşılaşmak ve bunu kabul etmek erkek için kolay değildir. Çünkü erkekler cinsel performansı erkekliğin göstergesi olarak görürler. Erken boşalan erkekler bu durum karşısında partnerlerinden utanırlar ve özür dilerler, bu çok yanlış ve yapılmaması gereken bir davranıştır. Ayrıca, bütün suçu penislerinde görürler ve penisi kontrol edemedikleri için kızarlar. Oysaki erken boşalmada suçlu olan penis değildir, olumsuz düşüncelere ve bilişsel çarpıtmalara sahip olan beyindir. Boşalmayı kontrol etme süreci aynı zamanda en büyük cinsel organımız olan beynimize de kontrollü olmayı öğretme sürecidir.

ISBN9786054912391
Basım Yılı2021
Basım Sayısı7
Sayfa Sayısı150
Yazar(lar)A. Cem Keçe, Yaşam Yanardağ Çelik

Yorum Yaz

10 Adımda Erken Boşalma Tedavisi

10 Adımda Erken Boşalma Tedavisi

Yorum Yaz