Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

HEMŞİRELİKTE KLİNİK ÖĞRETİM STRATEJİLERİ - Clinical Teaching Strategies In Nursing Daha büyük görüntüle

Hemşirelikte Klinik Öğretim Stratejileri

9786053204657

Nobel Akademik Yayıncılık

294,00 TL

249,90 TL

-15%


KDV Hariç: 249,90 TL

HEMŞİRELİKTE KLİNİK ÖĞRETİM STRATEJİLERİ - Clinical Teaching Strategies In Nursing

Clinical Teaching Strategies in Nursing kitabının Türkçeye çevrilmesi hemşirelik alanında ders kitaplarının yanında klinik öğretime yönelik rehber kitaplara da ihtiyaç duyulmasından kaynaklanmıştır. Hemşirelikte Klinik Öğretim Stratejileri kitabı ile klinik eğiticilere rehberlik etmek hedeflenmiştir. Hemşirelik öğrencilerinin klinik öğretiminde yer alan ve klinik öğretimin öneminin bilincinde olan her eğiticinin bilmesi gereken yenilikçi bilgilerin yer aldığı bu kitap 3 kısım ve 15 bölümden oluşmaktadır. İlk kısım, klinik öğretim için zemin hazırlayan altı bölümden oluşmaktadır ve klinik öğretim aktivitelerini planlanmasına yardımcı olacak bilgilere yer verilmiştir. Kitabın ikinci kısmı etkili klinik öğrenme stratejilerine odaklanan yedi bölüm içermektedir. Son kısım değerlendirmeye yönelik iki bölümden oluşmuştur. 
Kitabın en üstün yönü; her bir bölüm içinde tablolaştırılan ve bölüm sonlarında yer alan, klinik eğitici temel yeterliliklerini değerlendiren hazır şablonlar gibi klinik öğretim aktivitelerine yol gösterebilecek çok sayıda örnek içermesidir.
Bölüm çevirilerini yapan her biri alanında uzman değerli meslektaşlarımızın yoğun çabaları sonucu ortaya çıkan bu kitap klinik alanlarda çalışan akademisyenlerin yanı sıra öğrenciler, mezunlar, klinisyen hemşireler ve ilgi duyanlar için kaynak kitap olma özelliğine sahiptir.

ISBN9786053204657
Basım Yılı2016
Basım Sayısı4. Basımdan Çeviri
Sayfa Sayısı392
Yazar(lar)Kathleen B. Gaberson , Marılyn H. Oermann , Teresa Shellenbarger

Yorum Yaz

Hemşirelikte Klinik Öğretim Stratejileri

Hemşirelikte Klinik Öğretim Stratejileri

HEMŞİRELİKTE KLİNİK ÖĞRETİM STRATEJİLERİ - Clinical Teaching Strategies In Nursing

Yorum Yaz