Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs - Kalp Damar Cerrahisi

Kalp ve Damar Cerrahisi PAÇ Daha büyük görüntüle

Kalp ve Damar Cerrahisi PAÇ

9789755670799

Medikal Network Nobel Kitabevi

5 000,00 TL

4 000,00 TL

-20%


KDV Hariç: 4 000,00 TL

Bilim tarihçilerinin değerlendirmelerine göre, genel olarak aydınlanma çağından bu yana, yaklaşık her 50 yılda bir, bir önceki dönemin bilimsel verileri ve uygulamaları büyük ölçüde değişime uğramaktadır. Son yarım asır içindeki değişim o kadar büyük bir hız kazanmıştır ki; insanlık tarihinin 2000 yılda yaşadığı gelişmelerden daha fazlası, son 20-25 yıl içerisinde gerçekleşmiş bulunuyor.

Bu gerçeği, kardiyovasküler bilimler alanında günlük uygulamalarımıza yansıyan şekli ile de yaşamaktayız. Öyle ki; önümüzdeki yaklaşık 10 yıl içinde kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi bilim dallarının uzmanlık eğitimi ve uygulama alanları bakımından " Kardiyovasküler Bilimler" çatısı altında bütünleşmesi kaçınılmaz bir gelişme olarak gözükmektedir. Yeni gelişmelerin hayatımıza sağlıklı bir katkı sağlaması; bu değişimlerin, kanıtlanmış bilgi ve deneyimlerimiz ışığında değerlendirilmesi ve yönlendirilmesiyle mümkün olabilir. Bu nedenle; kardiyovasküler cerrahların, kanıtlara dayalı bilgi ve uygulamalar yanında, minimal invaziv girişimler, intravasküler ve hibrid yaklaşımlar, dolaşım desteği teknolojileri ve yapay kalpler, doku mühendisliği ve bio-organ ve robotik cerrahi konularında da bilgilerini güncelleme ihtiyacı vardır.

Elinizdeki kitap bu ihtiyaca cevap verebildiği oranda amacına ulaşmış olacaktır, Bu düşüncelerle, kalp damar cerrahisi konusunda kendi dilimizde en kapsamlı kaynaklardan biri olan kitabımızın 2. baskısının özellikle genç meslektaşlarımıza yararlı olmasını umuyor ve diliyoruz.

Kalp ve Damar Cerrahisi PAÇ

2013 Baskı

2 cilt

1.cilt sayfa sayisi 1291

2.cilt sayfa sayisi 898

 

 

Editörler

Prof. Dr. Mustafa PAÇ

Prof. Dr. Atıf AKÇEVİN

Doç. Dr. Serap AYKUT AKA

Prof. Dr. Suat BÜKET

Prof. Dr. Tayyar SARIOĞLU

ISBN9789755670799
Basım Yılı2013
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı2189
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar) Prof. Dr. Mustafa PAÇ Prof. Dr. Atıf AKÇEVİN Doç. Dr. Serap AYKUT AKA Prof. Dr. Suat BÜKET Prof. Dr. Tayyar SARIOĞLU
Not 
2013-12-29

çok güzel bence ya da bana öyle geliyor çünkü en büyük hayalim büyüyünce kalp carrahı olmak

    Not 
    2013-06-26

    çok güzel bence ya da bana öyle geliyor çünkü en büyük hayalim büyüyünce kalp cerrahı olmak

      Yorumunuzu Yazın !

      Yorum Yaz

      Kalp ve Damar Cerrahisi PAÇ

      Kalp ve Damar Cerrahisi PAÇ

      Yorum Yaz