Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs Hastalıkları   

Göğüs Hastalıkları Propedötik Daha büyük görüntüle

Göğüs Hastalıkları Propedötik

9786059615327

Dünya Tıp Kitabevi

1 000,00 TL


KDV Hariç: 1 000,00 TL

Göğüs Hastalıkları Propedötik kitabının ikinci baskısını sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kitabın alanımızda önemli bir boşluğu dolduracağına ve güncel göğüs hastalıklarının tanı yöntemlerinin anlatıldığı bir başvuru kaynağı olacağına inanıyoruz.

 

Solunum fizyolojisinden, akciğer hastalıklarının tanısında kullanılan görüntüleme yöntemlerine; solunum fonksiyon testlerinden mikrobiyolojik tetkiklere kadar tanısal süreçte yer alan her konu tartışılmıştır. Bölümler alanında söz sahibi uzmanlar tarafından hazırlanmış ve bol örneklerle desteklenmiştir.

 

Semptomlara yaklaşım, tanısal algoritmalarla anlatılmıştır. Radyolojik tanı yöntemleri, konvansiyonel grafiler, BT ve MR konuları, geniş olarak anlatılmıştır. Solunum hastalıklarında kullanılan mikrobiyolojik tanı yöntemleri, son rehberlere göre hazırlanmış ve okuyucuya sunulmuştur.

 

Kitabın sonunda yer alan ekler; en sık karşılaşılan algoritmaları, kullanışlı bazı indeksleri, örnek akciğer filmlerini ve bronkoskopik görüntüleri içermektedir.

ISBN9786059615327
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı440
Yazar(lar)Prof. Dr. Mehmet KARADAĞ, Prof. Dr. Akın KAYA, Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ

Yorum Yaz

Göğüs Hastalıkları Propedötik

Göğüs Hastalıkları Propedötik

Yorum Yaz