Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Hurst Kalp 1-2 Cilt + DVD Daha büyük görüntüle

Hurst Kalp 1-2 Cilt + DVD

9789752775435

Güneş Tıp Kitabevi

3 300,00 TL


KDV Hariç: 3 300,00 TL

 Dünya’nın En Kapsamlı ve En İyi Kardiyoloji  Kaynağı 2014 Türkçe “
KARDİYOLOJİ’NİN DÜNYADA 1. SIRADA REFERANS GÖSTERİLEN ESERİ

Güvenilir, temel taşı olan kardiyoloji kaynağı- en son klinik bakış açılarını yansıtması için kapsamlı olarak güncellendi. 
Onüç baskı boyunca Hurst’s the Heart bu branştaki güncel bilginin temelini temsil etti. Tüm dünyadan kardiyologlar, kardiyoloji asistanları ve dahiliyeciler hastalarında sonuçları en iyiye getirmek için bu kitabın uzmanlığı, kapsamının genişliği ve klinik anlamlılığına güvendiler.  Hurst’s the Heart eserinin 13. Baskısı 19 yeni bölüm ve her biri kendi içerik alanlarında uluslararası Kabul gören uzmanlar olan 59 yeni yazar ile birlikte standartları belirleme geleneğini sürdürüyor.

Zenginleştirilmiş, okuyucu dostu bir desen sunan yeni baskı bilinmesi gereken klinik gelişmeler yanında dünya genelindeki kardiyologlar için giderek daha yaşamsal olmaya başlayan konuları da kapsıyor. Daha önceki baskılarda olduğu gibi elde bulunan en tam kardiyoloji gözden geçirmesini ve bunun yanında kanıta dayalı tıp, sağlık sonuçları ve sağlık kalitesine yeni bir odaklanmayı bulacaksınız. 

Bu baskıda yeni olanlar:

  • 1548 adet tam renkli resim ve 578 tablo 
  • Eşlik eden görüntü bankası CD’si- dersleri ve sunumları zenginleştirmek için mükemmel 
  • Kardiyovasküler tıpta kalite ve hasta güvenliğine daha fazla odaklanma 
  • Kardiyovasküler tıpta uyku bozuklukları, çevre ve kalp hastalıkları, kardiyak transplantasyon, kardiyolojide maliyet-etkin stratejiler, kardiyovasküler tıpta bakım kalitesini artırmak, kardiyovasküler tanı ve tedavide kanıta dayalı karar verme, akut koroner sendromlarda güncellenmiş farmakolojik stratejiler ve daha fazlasını kapsayan çok sayıda yeni bölüm ve katkı yapan yeni yazarlar 
  • Yeni çalışmalar, yeni tanı ve tedavi yöntemleri ve en son klinik uygulama kılavuzlarını zamanında kapsamak için 2 yıllık gözden geçirme döngüsü
ISBN9789752775435
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı2664
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)FUSTER - WALSH - HARRINGTON Çeviri Editörü
Çeviri EditörüProf. Dr. Ömer KOZAN

Yorum Yaz

Hurst Kalp 1-2 Cilt + DVD

Hurst Kalp 1-2 Cilt + DVD

Yorum Yaz