Sipariş listesinde ürün yok
Daha büyük görüntüle 9786055267506
144,34 TL
122,69 TL
-15%
I. BÖLÜM: YASAL MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE SORUMLULUKLAR VE İDARİ YAPTIRIMLAR
II. BÖLÜM: MİKROBİYOLOJİK KRİTERLERDE KULLANILAN LİMİTLER
III. BÖLÜM: HİJYEN KRİTERLERİ
VI. BÖLÜM: GIDA KAYNAKLI ENFEKSİYONLAR VE İNTOKSİKASYONLAR
EK: Mevzuat Çerçevesinde Hijyenik Üretim Gereklilikleri
| ISBN | 9786055267506 |
| Basım Yılı | 2019 |
| Basım Sayısı | 2 |
| Sayfa Sayısı | 144 |
| Yazar(lar) | Dr. Sibel ÖZÇAKMAK - Prof. Dr. Işıl VAR |
| Ebat "cm" | 17 x 24 cm |