Sipariş listesinde ürün yok
Daha büyük görüntüle BÖLÜM 1: GİRİŞ BÖLÜM 2: PEYNİR SÜTÜNÜN NİTELİKLERİ BÖLÜM 3: ISIL İŞLEM BÖLÜM 4: KAZEİN KİMYASI VE SÜTÜN PIHTILAŞMA MEKANİZMASI BÖLÜM 5 : PEYNİR MİKROBİYOLOJİSİ BÖLÜM 6: PEYNİR STARTER KÜLTÜRLERİ BÖLÜM 7: PEYNİRDE OLGUNLAŞMA BÖLÜM 8: PEYNİRDE OLGUNLAŞMAYI HIZLANDIRMA YÖNTEMLERİ BÖLÜM 9: PEYNİRDE TUZLAMA BÖLÜM 10: PEYNİRDE AROMA BÖLÜM 11: MEMBRAN AYIRMA TEKNİKLERİNİN PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI BÖLÜM 12: PEYNİR ÜRETİMİNDE YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARI |
| ISBN | 9786058797611 |
| Basım Yılı | 2011 Basımı |
| Sayfa Sayısı | 680 SAYFA |
| Yazar(lar) | Doç. Dr. Adnan HAYALOĞLU - Prof. Dr. Barbaros ÖZER |