Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

GIDALARDA DUYUSAL DEĞERLENDİRME Daha büyük görüntüle

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

9789944566087

Sidas Yayıncılık

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri

Duyusal Değerlendirme Nedir

Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu

Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler

Farklılık Testleri

Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar

Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri

Doku Profili Analizi

Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması

Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması

ISBN9789944566087
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı135 sayfa
Yazar(lar)Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI

Yorum Yaz

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Yorum Yaz