Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

GRUBUN GÜCÜ Okullarda Çözüm Odaklı Grupla Danışma - THE POWER OF GROUPS Solution-Focused Group Counseling in Schools Daha büyük görüntüle

GRUBUN GÜCÜ Okullarda Çözüm Odaklı Grupla Danışma - THE POWER OF GROUPS Solution-Focused Group Counseling in Schools

9786053201762

Nobel Akademik Yayıncılık

154,00 TL

130,90 TL

-15%


KDV Hariç: 130,90 TL

Okullarda çalışan psikolojik danışmanlardan “Okulda grupla danışma yapmak istiyorum, ama grubu nasıl oluşturacağım, ilerleyeceğim ve sonladıracağım konusunda kaygılar yaşıyorum.” “Okulda grupla danışma yaparken bir kuramsal yönelimle nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum.” “Grupla danışma konusunda kendimi tam olarak yeterli hissetmiyorum.” gibi serzenişler duyabilirsiniz.
Okullarda grupla danışma sürecini kısa süreli çözüm odaklı yaklaşım açısından anlatan bu kitap, psikolojik danışmanların bir grup oluşturma ve yürütme konusundaki olumsuz düşüncelerini değiştirmelerinde ve grupla danışma becerileri kazanmalarında etkili olacağı düşüncesindeyiz. Çeviri editörlüğü yaptığımız bu kitap; etkili, uygulanabilir, işlevsel, çözüm odaklı, okullarda yaşanan sorunlara yönelik olarak bir grubun tüm aşamalarını örneklerle açıklamaktadır. Böylece kitabı okuyan bir psikolojik danışmana kısa süreli çözüm odaklı bir bakış açısıyla grupla danışma yapabilmede açık ve anlaşılır bir yol haritası sunulmaktadır. 
Okullarda uygulama çalışmalarına ağırlık verilmesi, kısa ve etkili çözüm odaklı yaklaşımların ön plana çıkması nedeniyle bu kitabın alanda çalışan psikolojik danışmanların ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılayacağını söylemek mümkündür. Uzun yıllar okullarda çalışan yazarın deneyim ve bilgisinden süzülerek gelen bu kitap psikolojik danışmanlar için faydalı ve değerli olacaktır. Okullarda çalışan psikolojik danışmanlar gibi daha bu yolun başında olan psikolojik danışman adayları için de bu kitap önemli bir başucu kaynağı olacaktır.

ISBN9786053201762
Basım Yılı2015
Basım Sayısı1. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı192
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Leslie COOLEY , CORWIN
Çeviren(ler)Aysel Esen ÇOBAN , Erhan TUNÇ , Eyyüp ÖZKAMALI , Fatma ALTUNKOL , Fulya TÜRK , Zeynep HAMAMCI
Editör(ler)Zeynep HAMAMCI , Fulya TÜRK

Yorum Yaz

GRUBUN GÜCÜ Okullarda Çözüm Odaklı Grupla Danışma - THE POWER OF GROUPS Solution-Focused Group Counseling in Schools

GRUBUN GÜCÜ Okullarda Çözüm Odaklı Grupla Danışma - THE POWER OF GROUPS Solution-Focused Group Counseling in Schools

Yorum Yaz