Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

DANIŞMANLIK BECERİLERİ - COUNSELLING SKILLS Daha büyük görüntüle

DANIŞMANLIK BECERİLERİ - COUNSELLING SKILLS

9786053200468

Nobel Akademik Yayıncılık

280,00 TL

238,00 TL

-15%


KDV Hariç: 238,00 TL

Bütün anneler-babalar, öğretmenler, yöneticiler, insan kaynakları, endüstri ve örgüt alanında çalışanlar, sosyal hizmet uzmanları, hemşireler ve hekimler, hukukçular, hapishane ve ıslah evleri, rehabilitasyon merkezlerinde çalışanlar, insani ilişki içinde olan hepimiz asıl mesleğimiz dışında örtük danışmanlık da yapıyoruz. Ancak, teknik olarak nasıl yapılacağını bilmeden yapıyoruz. Bu kitap, örtük danışmanlığın nasıl yapılacağı konusunda yol göstermektedir. Hem size hem de danışanlarınıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca bu kitap, alanda profesyonel olarak çalışanların bilgilerini güncellemelerine, kişisel deneyimlerini danışma sürecinde kullanabilmelerine, yeni kuramlarla danışma sürecine bakmalarına yardımcı da olacaktır. Danışmanlık Becerileri kitabı boyunca anlatı terapisi, transaksiyonel analiz, bilişsel davranışçı terapi yöntemleri, motivasyonel görüşme teknikleri, psikanalitik prensipler gibi her biri kendi başına birer okul olan teori ve uygulamaların “Örtük Danışmanlık” adını taşıyan kısa süreli danışmanlıktaki kullanım örneklerini ve kısa teorik bilgisini, daha da ötesinde, yaşamlarındaki sorunlarla mücadele eden insanlara yardım etmek amacı ile daha fazla pratik yöntem ve stratejiler bulacaksınız.
Bu değerli eserin, insanlarla ilişki içinde olan bütün bireylere, iletişim alanında ve ilişkilerinde büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Danışanlarınızın ve sizlerin yolunu aydınlatsın.

ISBN9786053200468
Basım Yılı2015
Basım Sayısı2. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı384
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)John Mcleod , Julia Mcleod , Mcgrawhill
Editör(ler)Muzaffer ŞAHİN , Nilgün SAĞLAM

Yorum Yaz

DANIŞMANLIK BECERİLERİ - COUNSELLING SKILLS

DANIŞMANLIK BECERİLERİ - COUNSELLING SKILLS

Yorum Yaz