Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

YDUS Kadın Hastalıkları Serisi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Sorularla Öğrenelim OBSTETRİK Daha büyük görüntüle

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Sorularla Öğrenelim Kitap 1:OBSTETRİK

9786054477210

Modern Tıp Kitabevi

422,00 TL


KDV Hariç: 422,00 TL

Günümüzde klasik eğitim yöntemler yerini kullanıcıya dost, daha etkin ve hızlı bilgi aktarımını sağlayan modern yöntemlere bırakmıştır. “Sorularla Öğrenelim Yöntemi” de bu modern yöntemlerden biridir.

 

Kadın hastalıkları ve doğum konusunda yazılmış temel kitaplar gerçekten çok önemli ve gerekli birer bilgi kaynağıdır. Bu kitapların klasik eğitim çerçevesinde okunarak veya not tutularak çalışılması birçok öğrenci veya sınav adayı için zaman alıcı ve hatta kimi zaman sıkıcı olabilmektedı'r. Kitabın TUS, yandal ve başasistanlık sınavına girecek meslektaşlarımızın yanı sıra kadın hastalıkları ve doğum alanında bilgilerı'nı' tazelemek isteyen tüm kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarına yararlı olacağı düşüncesi ile yola çıktık. Hazırladığımız soru kitabında, kadın hastalıkları ve doğum alanında tanınmış temel "textbook"lardan yararlandık. Konu akışına uygun şekılde, kitabın ilgili bölümünü kaynak göstererek öğrenimi kolaylaştıracak sorular ve cevap anahtarları yanı sıra açıklamalarve soru aralarına kısa bilgi notları yerleştirdik. Kitabın sonunda ise, öğrenim hedeflerine ulaşma derecesini ölçmek için cevap anahtarının metin sonunda verildiği deneme soruları yer almaktadır. Kadın hastalıkları ve doğum temel alanında yer alan konuların geniş bir yelpazede yer alması nedeniyle "Obstetrik", "Onkoloji" ve "Reprodüktif Endokrinoloji" konuları ayrı kitaplarda yer almıştır.

 

Hazırladığımız "Kadın Hastalıkları ve Doğum: Sorularla Öğrenelim" serisinde yer alan kitapların kadın hastalıkları ve doğum alanındaki bilgilerinizi pekiştirmeye yardımcı olması ve çalışmalarınızı kolaylaştırması dileğiyle meslek yaşamınızda ve gireceğiniz sınavlarda baş arılar diliyoruz.

ISBN9786054477210
Yazar(lar)Berna DİLBAZ , Mustafa KAPLANOĞLU

Yorum Yaz

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Sorularla Öğrenelim Kitap 1:OBSTETRİK

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Sorularla Öğrenelim Kitap 1:OBSTETRİK

Yorum Yaz