Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Speroff Klinik Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite Daha büyük görüntüle

Speroff Klinik Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite

9789752778252

Güneş Tıp Kitabevi

4 400,00 TL


KDV Hariç: 4 400,00 TL

Günümüzün en iyi klinik uygulamalarının en güncel şeklini bulacağınız dünyaca ünlü kaynak, şimdi tamamen revize edildi.
Neredeyse 50 yıldır dünyanın en çok okunan jinekoloji metinlerinden biri olan Speroff'un Klinik Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite kitabı, kadın endokrin sistemine ait ayrıntılı bir açıklık getirmekte, sık görülen bozuklukların değerlendirilmesi ve tedavisi için pratik bir rehberlik sunmaktadır.


Tamamen revize edilmiş bu dokuzuncu baskıda, Yale Tıp Fakültesi'nin editör ve yazar ekibi, Dr. Speroff'un bu dönüm noktası eserini revize ederken karmaşık kavramları açıklayan net, özlü yazma stilini ve çizimlerini korumuştur.
Bu dünyada alanında ençok satan kitap, üreme endokrinolojisi ve infertilite ile ilgilenen öğrenciler, asistanlar ve klinisyenler için vazgeçilmez olmakla beraber okuyucuları bu hızlı değişen alanda meydana gelen son gelişmelerle güncel hale getirmektedir.


Özellikleri:


• Reprodüktif endokrinolojide kesin bir metin olmakla beraber, üreme fizyolojisi, klinik endokrinoloji, kontrasepsiyon ve infertilite ile ilgili otör düzeyinde bilgi içermektedir, 
• Cinsiyetler arası geçiş tıbbı  ve fertilitenin korunması ile ilgili iki yeni bölüm içermektedir.
• Çok sayıda renkli illüstrasyon, algoritma ve tablo içermektedir.
• Speroff’un açık, kullanıcı dostu yazım tarzını korurken içeriğinin de  günümüzün en iyi klinik uygulamalarıyla güncel olmasını sağlamaktadır.

ISBN9789752778252
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı1487
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Hugh S Taylor MD, Lubna Pal MD, MBBS, MRCOG, MS, Emre Sell MD
Çeviri EditörüProf. Dr. G. Serdar GÜNALP

Yorum Yaz

Speroff Klinik Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite

Speroff Klinik Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite

Yorum Yaz