Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Üroloji   

Üroloji – Pratik İpuçları Daha büyük görüntüle

Üroloji – Pratik İpuçları

9786257564250

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

630,00 TL


KDV Hariç: 630,00 TL

  ‘Üroloji – Pratik İpuçları’ kitabımız, üroloji alanında oldukça deneyimli ve tecrübe sahibi bir kadro tarafından kısa süre içerisinde ve mevcut literatür ile kılavuzların tamamı göz önünde bulundurularak hazırlanmış, alanında eşsiz ve oldukça önemli bir eserdir. Üroloji bilim alanında, mevcut kılavuz kitapların ötesinde pratik bilgiye erişimin önem arz ettiği günümüzde, bu ihtiyacı karşılamak üzerine tasarlanmıştır.
     Üroloji bilimi, her geçen gün yeniliklerle gelişen, teknolojiye paralel olarak dinamik değişim gösteren bir bilim alanıdır. Bu kapsamda oluşturulan eserlerin de bu değişim ve gelişimlere paralel olarak güncel olması gerekmektedir. Üroloji alanında çalışmakta olan akademisyen, uzman ve araştırma görevlileri gerek günlük pratiklerinde, gerekse akademik sınavlara hazırlık süreçlerinde pratik ve güncel bilgilere gereksinim duymaktadırlar. Pek çok kaynak, bu alandaki gereksinimi karşılamakta fakat elde edilmek istenen bilgiler, birçok karmaşık bilgi birikiminin içinde yer almaktadır. Bu nedenle anlaşılması güç bilgi kaynakları kafa karışıklıklarına sebebiyet verebilmektedir. Net ve anlaşılır kaynaklara olan gereksinim, günümüzde olduğu gibi gelecekte de artarak devam edecektir.

ISBN9786257564250
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı600
Yazar(lar)Uzm. Dr. Selçuk Sarıkaya

Yorum Yaz

Üroloji – Pratik İpuçları

Üroloji – Pratik İpuçları

Yorum Yaz