Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Home

Ürolojide Yeni Ufuklar Üroonkoloji Daha büyük görüntüle

Ürolojide Yeni Ufuklar Üroonkoloji

9789752772601

Güneş Tıp Kitabevi

350,00 TL


KDV Hariç: 350,00 TL

Son iki dekadda üroloji pratiğimiz bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak, dramatik bir şekilde değişti. Ürolojik cerrahi daha özelleşti ve ister istemez bazı alt dallara ayrıldı. Bu gelişmeler üroonkoloji alanında da kendini gösterdi. Bu alanda olan gelişmeler arasında, minimal invazif lokal ablatif tedaviler, özellikle böbrek ve prostat kanserinde laparoskopik cerrahideki gelişmeler, metastatik böbrek tümörlerindeki hedefe yönelik tedaviler bir çırpıda sayabileceklerimiz arasında yer alıyor. Bu hızlı değişim ve gelişimi takip etmek ve kendimizi bu gelişime adapte etmek hiç de kolay olmuyor.

Bu düşünceler beni üroonkoloji alanında klinik pratiğimizi etkileyen bazı güncel gelişmeleri bir kitapçıkta toplama fikrine itti ve “Ürolojide Yeni Ufuklar Üroonokolji” kitapçığı bu doğrultuda ortaya çıktı. Amacı, son yıllardaki bazı üroonkolojik konulardaki gelişmeleri, mümkün olduğunca kısa ve öz bir şekilde ve klinik pratiğimize de yön verecek önerileri de içerecek şekilde tüm ürologlara sunmaktı. Bu amaç doğrultusunda, bölüm yazımı davetimi geri çevirmeyerek, büyük bir özveri ile bu kitapçıkta bölüm yazan tüm meslektaşlarıma içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Ayrıca Üroonkoloji Derneği sayın başkanına ve yönetim kuruluna da bu kitapçığın gerek yazımında, gerekse de basım aşamasında gösterdikleri destek ve katkıları için ayrıca teşekkür ederim. Bu kitapçığın en azından bazı üroonkolojik konularda güncellenmemize katkı sağlaması dileğimle.

 

Prof. Dr. Sümer Baltacı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Üroloji Anabilim Dalı

ISBN9789752772601
Basım Yılı2010
Sayfa Sayısı275
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Sümer BALTACI

Yorum Yaz

Ürolojide Yeni Ufuklar Üroonkoloji

Ürolojide Yeni Ufuklar Üroonkoloji

Yorum Yaz