Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Cleveland Klinik Kardiyoloji Daha büyük görüntüle

Cleveland Klinik Kardiyoloji

9786054949052

İstanbul Tıp Kitabevleri

1 580,00 TL


KDV Hariç: 1 580,00 TL

Cleveland Klinik Kardiyoloji Gözden Geçirme İkinci Edisyon kardiyoloji alanında board sertifikasyon sınavları ve yeniden sertifikasyon sınavlarına hazırlanmanızı sağlamaktadır. Bu kitap Cleveland Klinik Vakfı Kardiyovasküler Tıp Bölümü klinisyenleri tarafından Cleveland Klinik Vakfı‘nın popüler yıllık ‘’Kardiyoloji Yoğun Gözden Geçirme Kursu‘’ temelinde  yazıldı.

Cleveland Klinik Kardiyoloji Gözden Geçirme İkinci Edisyon kardiyoloji alanında board sertifikasyon sınavları ve yeniden sertifikasyon sınavlarına hazırlanmanızı sağlamaktadır.

Bu kitap Cleveland Klinik Vakfı Kardiyovasküler Tıp Bölümü klinisyenleri tarafından Cleveland Klinik Vakfı‘nın popüler yıllık ‘’Kardiyoloji Yoğun Gözden Geçirme Kursu‘’ temelinde  yazıldı.

ISBN9786054949052
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı955
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Brian Griffin Çeviri Editör : Ömer Kozan

Yorum Yaz

Cleveland Klinik Kardiyoloji

Cleveland Klinik Kardiyoloji

Yorum Yaz