Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Kardiyoloji Tanı ve Tedavi Daha büyük görüntüle

Kardiyoloji Tanı ve Tedavi

9789752776487

Güneş Tıp Kitabevi

1 650,00 TL


KDV Hariç: 1 650,00 TL

  • Current Kardiyoloji Tanı ve Tedavi’nin içindeki 37 bölüm kardiyolojinin ana hastalık antiteleri ve terapötik zorluklarını kapsamaktadır.
  • Gebelik ve kalp hastalığı, kalp hastalıklarında antikoagülanların kullanımı ve kalp hastalarının pre-operatif değerlendirilmesi gibi kardiyolojideki ana tedavi sorunları hakkında bölümler mevcuttur.
  • Her kısım kendi alanlarının uzmanları tarafından yazılmıştır ancak tek bir yazar tarafından yazılmış metinlerde bulunan kitap içindeki bütünlüğü ve okuma kolaylığını sağlayabilmek üzere dikkatli bir edisyon yapılmıştır.
  • Üçüncü baskıdan sonra kitap altı kısma ayrılarak yeniden organize edilmiştir: Kardiyovasküler Hastalıkların Önlenmesi; İskemik Kalp Hastalığı; Aritmiler; Kapak Hastalıkları; Kardiyomiyopati ve Kalp Yetmezliği; Sistemik Hastalıklar ve Kalp. Ayrıca antiplatelet ile ilgili bir yeni bölüm eklenmiştir.
ISBN9789752776487
Basım Yılı2016
Basım Sayısı4
Sayfa Sayısı632
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf. Dr. Çetin EROL
Editör(ler)Michael H. Crawford

Yorum Yaz

Kardiyoloji Tanı ve Tedavi

Kardiyoloji Tanı ve Tedavi

Yorum Yaz