Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Su Ürünleri

Temel Balık Anatomisi ve Fizyolojisi Daha büyük görüntüle

Temel Balık Anatomisi ve Fizyolojisi

9789758561681

Adana Nobel Kitabevi

180,00 TL

153,00 TL

-15%


KDV Hariç: 153,00 TL

Prof.Dr.Ercan SARIHAN Anatomi bilindiği gibi genelde canlıların vücut yapılarını ayrıntılı olarak inceleyen bir bilim dalıdır. Herhangi, bir canlı üzerinde yapılan çalışmalar o canlının anatomisi gerektiği düzeyde bilinmediği takdirde az çok yetersiz kalabilir.Örneğin Tıp veya veterinerlik ile ilgili araştırmaları hangi branşta olursa olsun bilimsel doğru sonuçlar verebilmesinin temel koşulu öncelikle insan yada hayvan anatomisinin yeterince bilinmesidir.

ISBN9789758561681
Basım Yılı2006
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı172
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)ERCAN SARIHAN

Yorum Yaz

Temel Balık Anatomisi ve Fizyolojisi

Temel Balık Anatomisi ve Fizyolojisi

Prof.Dr.Ercan SARIHAN Anatomi bilindiği gibi genelde canlıların vücut yapılarını ayrıntılı olarak inceleyen bir bilim dalıdır. Herhangi, bir canlı üzerinde yapılan çalışmalar o canlının anatomisi gerektiği düzeyde bilinmediği takdirde az çok yetersiz kalabilir.Örneğin Tıp veya veterinerlik ile ilgili araştırmaları hangi branşta olursa olsun bilimsel doğr

Yorum Yaz