Sipariş listesinde ürün yok
Daha büyük görüntüle 9786052586693
300,00 TL
240,00 TL
-20%
İçindekiler:
GASTRONOMİ ve TURİZM
1.1. Gastronomi Kavramı
1.2. Gastronominin Tarihçesi
1.3. Turizm ve Gastronomi İlişkisi
1.4. Gastronomik Kimlik Kavramı
1.5. Turizmde Gastronomi Etkinlikleri
1.7. Turizmde Gastronomi İmajı
1.8. Dünya’da Gastronomi Turizmi
1.9. Türkiye’de Gastronomi Turizmi
GİRESUN İLİ GASTRONOMİ DEĞERLERİ
2.1. Giresun İli Gastronomi Ürünleri
GİRESUN İLİ GASTRONOMİ TURİZMİ DEĞERLENDİRMESİ
3.1. Giresun İli Gastronomisinin Özellikleri
3.2. Giresun İli Gastronomi Turizmi
| ISBN | 9786052586693 |
| Basım Yılı | 2020 |
| Sayfa Sayısı | 125 |
| Yazar(lar) | Dr. Öğretim Üyesi Hakan AKYURT, Dr. Öğretim Üyesi Eray TURPCU |
| Ebat "cm" | 16 x 24 |
| DOI | https://doi.org/10.37609/akya.292 |