Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikoloji

TRAVMA PSİKOLOJİSİ Kendi Anlatımlarıyla Küllerinden Doğan Ünlüler Daha büyük görüntüle

TRAVMA PSİKOLOJİSİ Kendi Anlatımlarıyla Küllerinden Doğan Ünlüler

9786254067792

Nobel Akademik Yayıncılık

196,00 TL

166,60 TL

-15%


KDV Hariç: 166,60 TL

Bu kitap yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olan travmalara ışık tutmak için kaleme alınmıştır. Bebeklikten hatta doğum öncesinden yetişkinliğe ve doğal felaketlerden işkenceye, cinsel tacizden terörizme, mobbingden Koronavirüs’e kadar pek çok travmatik yaşantıyı aydınlatmayı, bir farkındalık kazandırmayı amaçlamıştır.
Ayrıca, her gün dizilerde, filmlerde izlediğimiz ünlü oyuncuların, şarkılarını dinlediğimiz müzisyenlerin, siyasi figürlerin, sporcuların ya da kitaplarını hayranlıkla okuduğumuz yazarların hayatları incelenmiştir. Her biri türlü yoksunluklar, çaresizlikler, hayal kırıklıkları, tacizler, istismarlar, tecavüzler yaşamış bu insanların hayata nasıl da tutunduklarına, mücadele ettiklerine, sıfırdan zirveye nasıl ulaştıklarına yer verilmiştir. Bütün bu hayatların örneğin zorlu bir çocukluk geçirmiş olup kendine güvenmeyen, kendini yetersiz hisseden, başarısızlık korkusu yaşayan, “Acaba olur mu! Bir gün ben de yapabilir miyim! Başarabilir miyim ki!” diye düşünen herkes için öğretici, motive edici, cesaretlendirici olması dileğiyle.

ISBN9786254067792
Basım Yılı2021
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı336
Yazar(lar)Tarık Solmuş
Ebat "cm"13.5x21.5

Yorum Yaz

TRAVMA PSİKOLOJİSİ Kendi Anlatımlarıyla Küllerinden Doğan Ünlüler

TRAVMA PSİKOLOJİSİ Kendi Anlatımlarıyla Küllerinden Doğan Ünlüler

Yorum Yaz