Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Mayo Klinik Kardiyoloji Daha büyük görüntüle

Mayo Klinik Kardiyoloji

9786054949137

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

300,00 TL


KDV Hariç: 300,00 TL

Mayo Klinik Kardiyoloji

Bu kitap, hem temel bilgileri anlaşılabilir bir biçimde sunarken hem de ansiklopedik kitaplar gibi aşırı detaycı olma- yan bir yaklaşım sergilemektedir. Sınavlara hazırlanan kardiyoloji uzmanlık öğrencileri dışında, intörnlere, pratisyenlere, aile hekimlerine, anestezistlere, yoğun bakım hekimlerine ve bilgilerini taze tutmak isteyen aktif çalışan kardiyologlara da hitap eden, konular hakkında yeterli derinlik sağlayan bir ki- tap olarak tasarlanmıştır.
Bu çeviri, hem deneyimli hem de ingilizce alt yapısı üst düzeyde olan hekimler tarafından büyük bir özveriyle yapılmıştır. Kendilerine, bu önemli katkıları için teşekkür ediyoruz.
Çevirmenlerin tercihleri ön planda tutulmuş, günlük pratikte sıkça kullanılan terim, kelime ve kısaltmalara müdahale edilmemiştir. Özverili ve titiz bir çalışma yürütüldü ise de hatalar ve eksikliklerin olabileceği hususunda affınızı dileriz. Öneri ve eleştirileriniz bundan sonraki baskılarda bizlere ışık tutacaktır.
Bu çeviri kitabının ilgili tüm meslektaşlarımıza yararlı olmasını ümit ediyoruz. Ayrıca bu kitabın sizlere sunulmasında emek veren İstanbul Tıp Kitabevinin yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Hüseyin Uyarel

Uzm. Dr. Elif İjlal Çekirdekçi

ISBN9786054949137
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı1100
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Joseph Murphy
Çeviri EditörüHüseyin Uyarel

Yorum Yaz

Mayo Klinik Kardiyoloji

Mayo Klinik Kardiyoloji

Yorum Yaz