Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

EKG'yi Anlamak (Kendinizi Değerlendirmek İçin Vakalar) Daha büyük görüntüle

EKG'yi Anlamak (Kendinizi Değerlendirmek İçin Vakalar)

9786058469990

Ema Tıp Kitabevi

550,00 TL

440,00 TL

-20%


KDV Hariç: 440,00 TL

EKG’yi Anlamak: Kendinizi Değerlendirmek İçin Vakalar kitabının temel gayesi EKG’nin kolayca anlaşılabilmesi ve okuyucunun EKG’yi sistematik bir biçimde kavrayabilmesi için örnekler sağlamaktır. Bu kitapta tipik EKG’lerin ötesine geçilerek normalin varyasyonları da tarif edilmekte ve okuyucuya EKG anormallikleriyle ayrımının nasıl yapılacağı anlatılmaktadır.
Kitap tıp öğrencileri, araştırma görevlileri, uzman doktorlar ve hasta takibinde sıkça EKG’yi kullanması gereken tüm sağlık personelleri için hazırlanmıştır. Kitabın ikinci amacı EKG’nin her zaman hastaya ait bilgilerin ışığında yorumlanması gerektiğini
göstermektir. EKG kaydı ve yorumu, gerçekte klinik hikaye alma ve fizik muayene uygulamasının bir uzantısıdır. Bu nedenle kitap, EKG’ye kalp hastalıkların farklı klinik bulguları yönünden de yaklaşmaktadır. Tanıda EKG’nin rolünü vurgulamak
için, her bölüm hikaye ve fizik muayenenin bir tanıya ulaşmada veya en azından bir tanı şüphesinde nasıl kullanılacağını kısaca ortaya koymaktadır.

ISBN9786058469990
Basım Yılı2016
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı180
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Andrew R. Houghton
Çeviri EditörüUzm. Dr. Emre Aslanger

Yorum Yaz

EKG'yi Anlamak (Kendinizi Değerlendirmek İçin Vakalar)

EKG'yi Anlamak (Kendinizi Değerlendirmek İçin Vakalar)

Yorum Yaz