Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Endometriozis Etyoloji ve Klinik Yönetim Daha büyük görüntüle

Endometriozis Etyoloji ve Klinik Yönetim

9786059942188

Akademisyen Kitabevi

1 250,00 TL

1 000,00 TL

-20%


KDV Hariç: 1 000,00 TL

Endometriozis kendine has klinik özellikleri ve ortaya çıkardığı problemler yumağı nedeniyle halk sağlığı sorunu haline gelmiş bir hastalıktır. Over rezervini hizla tükettiği için fertilite prazervasyon endikasyonları arasına alınmıştır. Elinizdeki eserin amacı yazılmış diğer kitapları ya da internetten kolayca ulaşabileceğiniz bilgileri tekrar etmek değildir. İleriye yönelik çalışma konularını işaret etmek gibi bir yükümlülüğü de üstlenmiştir. Genç bilim insanlarına Nobel Tıp Ödülü kandracak çalışmalırın planlarken kıvılcımlara neden olması dileğiyle.

Prof. Dr. Tansu KÜÇÜK


Bu eser, alanında Türkçe yazılmış ilk akademis ve klinik kitaplardan birisi olması bakımından önem arz etmektedir. Endometriozis gizeminini hala koruduğu için bilim insanları daha çok araştırma yapmak, literatüre katkıda bulunmak, yeni eserlerin ortaya çıkmasını sağlamak ve endometriozise karşıtoplumsa bir bilinç oluşturmak zorundadırlar. Bu kaynağın, geleceğe ışık turtarak her açıdan faydalı olacağı kanaatindeyim.

Doç. Dr. Fatma Ferda VERİT

Dikkat ve titizlik gerektiren bir çalışma sonunda ortaya çıkan bu kitap, endometriozisle ilgili akademis çalışmalar ve klinik uygulamalardaki güçlükler tespit edilerek hazırlandı. Yol gösterici mantık örgüsü nedeniyle, klinisyenler için bir başvuru kitabı olacağına inancım tamdır. İçerdiği hipotezler nedeniyle yeni çalışmalara da ışık tutacaktır. Bilimsel ziyafet niteliğindeki bu eseri camiamıza kazandıran tüm yazar ve editörlerimize şükranlarımı sunarım.

Yrd. Doç. Dr. Murat BOZKURT

ISBN9786059942188
Basım Yılı2015
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı635
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Önder ÇELİK,Prof. Dr. Erkut ATTAR,Prof. Dr. Cihat ÜNLÜ,Doç. Dr. Eray ÇALIŞKAN
BISACMED033000

Yorum Yaz

Endometriozis Etyoloji ve Klinik Yönetim

Endometriozis Etyoloji ve Klinik Yönetim

Yorum Yaz