Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Jinekolojik ve Obstetrik Cerrahi Sorunlar ve Yönetim Seçenekleri Daha büyük görüntüle

Jinekolojik ve Obstetrik Cerrahi Sorunlar ve Yönetim Seçenekleri

9786054477142

Modern Tıp Kitabevi

1 430,00 TL


KDV Hariç: 1 430,00 TL

"Gynecologic and Obstetric Surgery challenges and Management Options"

Kitabımızın amacı, bir jinekoloji ve obstetri cerrahını, ameliyat öncesinde, ameliyat sırasında ve sonrasında, karşılaşabileceği sorunlara karşı detaylı düşünmesi yönünden uyarmak ve cerraha temel yönetim seçeneklerini sunmaktır. Bu kitap, pratikte karanlık nokta olan ilgili iki temel konuya hitap etmektedir: sorunlardan nasıl uzak durulur ve eğer bir sorunla karşı karşıya iseniz bununla nasıl baş edersiniz. Bu sebeple ayrıntıya fazla girmeyen, oldukça pratik bir el kitabıdır.

Biz editörler, bir kitabın tek başına etkili ve güvenli bir cerrah oluşturacağı yanılgısından uzağız. Cerrahi yetenek, uzman bir kılavuz önderliğinde dikkatli ve akılcı çalışma ile edinilmektedir. Bu kitap, bu süreci tamamlayıcı şekilde tasarlanmıştır.

Kitap, ilk olarak genel preoperatif, intraoperatif ve postoperatif sorunlar ve ikinci olarak ise çeşitli özel jinekolojik ve obstetrik operasyonların sorunlarını içeren iki kısma ayrılmıştır. Bölümler kısadır, sorunları yansıtan (i) kısa bir olgu sunumu ile başlamaktadır, daha sonra (ii) sorunlar ile ilgili bir tartışma kısmı yer almaktadır ve son olarak (iii) sorunların mümkün olan yönetim seçenekleri, mantıklı ve mevcut olan kanıtları ile ele alınmaktadır. Her bölümde anahtar noktalar kutuları bulunmaktadır ve "kolay okuma” için idealdir, örneğin ameliyathanede ya da başka bir yerde karşılaşılan sorunları oluşturan durumları hızlı bir şekilde kontrol edilebilir.

Bu kitaptan nasıl en iyi şekilde faydalanacaksınız? Olgu sunumlarını okumanızı ve bölümün kalan kısmını okumadan önce yönetim seçenekleri üzerinde çalışmanızı öneririz. Kitaptaki seçenekler ile kendi çözümlerinizi karşılaştırın. Kıdemlileriniz ve sizden alt kıdemde olan çalışma arkadaşlarınız ile tartışın. Eğer kitapta verilen çözümden daha iyi bir çözüm seçeneğiniz bulunuyorsa lütfen bizimle paylaşın; eğer size katılıyorsak bir sonraki baskıda katkılarınızı kabul edeceğiz.

ISBN9786054477142
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı555
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf.Dr Cem Somer ATABEKOĞLU, Prof. Dr. Batuhan Özmen, Uz. Dr. Yavuz Emre Şükür
Editör(ler)Arri Coomarasamy, Mahmood I. Shafi, G. Willy Davila, iong K. Chan
Ebat "cm"22*28 cilt kapak

Yorum Yaz

Jinekolojik ve Obstetrik Cerrahi Sorunlar ve Yönetim Seçenekleri

Jinekolojik ve Obstetrik Cerrahi Sorunlar ve Yönetim Seçenekleri

Yorum Yaz