Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Obstetrik ve Jinekolojik Nefroloji Daha büyük görüntüle

Obstetrik ve Jinekolojik Nefroloji

9786257496865

Akademisyen Kitabevi

450,00 TL

360,00 TL

-20%


KDV Hariç: 360,00 TL

Obstetric and Gynecologic Nephrology’ kitabında,  Kadın Hastalıkları ve Doğum ile ilgili günlük Nefroloji pratiğinde karşılaştığımız sorunların hemen hemen tüm konuları ele alınmış, temel noktalar dile getirilmiş ve ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır. İlgili konularda tablo ve resimler gösterilerek akılda kalıcı olması hedeflenmiştir. Bu kitabın Türkçe’ye çevirisi yapılarak, ülkemizdeki gerek İç Hastalıkları asistanları ve Nefroloji yan dal asistanları, gerekse Nefroloji ve Kadın-Doğum Hastalıkları uzmanları için kolay anlaşılır ve öğretici bir kaynak olarak okuyucuya sunulmuştur.

Kitabın bütün bölümleri, konusunda uzman olan kişiler tarafından Türkçe’ye çevrilmiştir. Çevirilerde orijinal metine sadık kalınırken, anlaşılır ve akıcı bir dil kullanılmasına da dikkat edilmiştir. Editörler tarafından çeviriler titizlikle kontrol edilmiştir. Ancak bütün çabalara rağmen gözden kaçan hatalar için okuyucuların hoşgörüsüne sığınıyoruz.

ISBN9786257496865
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı290
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Mala SACHDEVA Ilene MILLER

Yorum Yaz

Obstetrik ve Jinekolojik Nefroloji

Obstetrik ve Jinekolojik Nefroloji

Yorum Yaz