Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Psikoloji

Psikoloji Daha büyük görüntüle

Psikoloji

9786050207781

Say Yayınları

150,00 TL

120,00 TL

-20%


KDV Hariç: 120,00 TL

Psikoloji nedir? Nasıl ve ne zaman başlamıştır? Kurucusu kimdir? Psikiyatri ve psikoterapi gibi alanlardan nasıl farklıdır? Hangi özellikleriyle bir “bilim” sayılır?

Psikoloji, bütün bu soruların cevaplarını kapsayan ve felsefeye dayanan kökenlerinden bugünkü durumuna kadar psikolojiyi bir bütün olarak inceleyen eğlenceli bir kitap. Psikodinamik ve Davranışçılık gibi temel düşünce “okulları”, biyopsikoloji, psikanaliz, karşılaştırmalı psikoloji ve bilişsel yaklaşım gibi psikolojinin alanları ile Freud, Wundt, Jung, Pavlov, Skinner, Piaget, Maslow ve daha birçok önemli isim psikolojinin uzun yolculuğunda okurları bekliyor. İnsan davranışlarının kökenlerini ve dinamiklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir kitap.

ISBN9786050207781
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı176
Yazar(lar)Nigel C. Benson
Çeviri EditörüEda Okuyucu

Yorum Yaz

Psikoloji

Psikoloji

Yorum Yaz