Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

EDEBİYAT / ROMAN

Günleri unuttuğum zamanlar Daha büyük görüntüle

Günleri unuttuğum zamanlar

9786052396711

Akademisyen Kitabevi

225,00 TL

180,00 TL

-20%


KDV Hariç: 180,00 TL

Kimi zaman insan değişik günlerde yaşadığı kimi olayları sanki o gün yaşamış gibi düşünür. Kafasında kurguladıkları mı onu öyle düşündürür, yoksa düşündükleri mi ona o olayları öyle kurgulatır. Bu bilinmez, ama şu var ki; olmak isteyip de bir türlü olamadığımız şeyler zayıf bir anımızda bilinçaltımızdan birdenbire ortaya çıkar.

...

İçinde büyük bir boşluk hissetti; hatta içindeki boşluk kadar beyninde de büyük bir boşluk vardı; ya ruhundaki boşluk; o sonsuzluk kadar büyüktü. Düşünmek istedi, düşünemedi; çünkü beynindeki boşluğu dolduracak kadar büyük düşünemezdi. Eğer bu kadar büyük düşünse, evrenin sırrını çözerdi. Büyük düşünmeyi bir kez daha denedi; ama beyninden ılık bir şeyler akmaya başladı. Sonra hiç düşünemedi. Artık hiçliğe doğru gidiyordu. Yani çıldırma noktasına doğru gidiyordu.

ISBN9786052396711
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı277
Yazar(lar)Yaşar YILTAN

Yorum Yaz

Günleri unuttuğum zamanlar

Günleri unuttuğum zamanlar

Yorum Yaz