Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Ortognatik Cerrahinin Temelleri Daha büyük görüntüle

Ortognatik Cerrahinin Temelleri

9789944211758

İstanbul Tıp Kitabevleri

230,00 TL


KDV Hariç: 230,00 TL

Çeviri Editör(ler): : Prof. Dr. Ayşegül APAYDIN

ORTOGNATİK CERRAHİNİN TEMELLERİ

Bu özel ve kapsamlı operasyon el kitabı; açıklayıcı çizimlerle zenginleştirilmiş olup cerrahi ve ortodonti danışmanları, asistanlar, öğrenciler ve aynı zamanda da ameliyathanede ve yataklı servislerde görev yapan personel için hazırlanmıştır. Kitap aynı zamanda, bilgisayarlı sefalometriyi çok ayrıntılı olarak tanımlamakta ve modern görüntüleme yöntemleri ve cerrahi planlama konusunda da son yenilikleri içermektedir. Bazı önemli bölümler şöyledir: Yarık olgularının ikincil tedavisi distraksiyon osteogenezisini de içermek üzere, rinoplasti işlemleri; temporomandibuler eklem ankilozu; beslenme; ortognatik cerrahinin hekim için beklenmeyen sorunlar yaratacak ve hastanın dengesiz davranmasına yol açabilecek, estetik ve kozmetik sınır arasında yer alan, önemli psikopatolojik yönleri. Ayrıca kayıt tutulması ve verilerin aktarılması konusunun daha iyi anlaşılmasını sağlayacak çok aşamalı planlamaya ilişkin özel bir bölüm ve rijit internal fiksasyon gibi konuları içermektedir.

Başlıca özellikler:

  • Bu entegre multidispliner yaklaşım ayrıntılı bir- bilgi akışı sağlamaktadır.
  • Tüm cerrahi işlemler çok sayıda resimle aşama aşama gösterilmiştir.
ISBN9789944211758
Basım Yılı2009
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı492
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)AYŞEGÜL APAYDIN

Yorum Yaz

Ortognatik Cerrahinin Temelleri

Ortognatik Cerrahinin Temelleri

Çeviri Editör(ler): : Prof. Dr. Ayşegül APAYDIN

ORTOGNATİK CERRAHİNİN TEMELLERİ

Bu özel ve kapsamlı operasyon el kitabı; açıklayıcı çizimlerle zenginleştirilmiş olup cerrahi ve ortodonti danışmanları, asistanlar, öğrenciler ve aynı zamanda da ameliyathanede ve yataklı servislerde görev yapan personel için hazırlanm

Yorum Yaz