Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Ortodonti Akıl Notları Daha büyük görüntüle

Ortodonti Akıl Notları

9789752778139

Güneş Tıp Kitabevi

990,00 TL


KDV Hariç: 990,00 TL

Diş hekimliği öğrencileri, diş hekimlerine ve uzmanlık öğrencilerine ortodonti alanında akılda tutulması gereken noktaları özet halinde sunacak muhteşem kaynak kitaptırKesintisiz olarak yeni bilgilerin ve uygulamaların eklendiği ortodonti sürekli gelişen bir uzmanlık alanıdır ve bu alanda her açıdan yeterli bir kaynak kitap oluşturmak amaç edilmiştir.

Ortodontik tedavi yaklaşımları, yeni malzemelerin ve teknolojinin gelişmesi sonucunda çok hızlı değişime uğramakta ve her geçen gün yeni tedavi uygulamaları tanıtılmaktadır. Aynı konuda iki veya daha fazla uzmandan görüş sorulduğunda, nadiren tam bir fikir birliği olduğu gözlenmektedir.

Türkiye’nin alanında en fazla okunan "Akıl Notları” serisi kapsamında hazırlanan Ortodonti Akıl Notları alanında güncel klinik konuların derlendiği hem diş hekimliği eğitimine devam eden hem de mezuniyet sonrası meslektaşlarımızın faydalanabileceği bir kaynaktır.
*** Her bir bölüm özellikle bu başlıklar üzerinde çalışmaları yoğunlaşmış değerli akademisyenler tarafından hazırlanmıştır.  
Hedef Okuyucu Kitlesi: Bilgilerin en güncel hali ile toplandığı bu kitap, diş hekimliği öğrencileri, yeni mezun olan diş hekimleri, uzmanlık ve doktora öğrencileri, serbest diş hekimleri ve akademisyenler olmak üzere mesleğinin her dönemindeki hekimlere yardımcı olacaktır.
 
Kitabın Özellikleri:
•  Ortodonti Literatür Özetleri
•  Tüm Yaklaşım, Tedaviler ve işlemler
•  Güncel Yaklaşımlar Konusunda Hap Bilgiler
•  Pratiğe Yönelik Anlatımlar
•  Yüksek Kaliteli Görsel ve Tablolarla Desteklenmiş İçerik
•  Bilinmesi Gereken Önemli Ayrıntılar
•  Uyarılar, Önlemler ve Nokta Bilgiler
•  Kolay Öğrenme ve Tekrara Uygun Format

ISBN9789752778139
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı292
Yazar(lar)Prof. Dr. Selim Arıcı

Yorum Yaz

Ortodonti Akıl Notları

Ortodonti Akıl Notları

Yorum Yaz