Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Dermatoloji   

Dermoskopi Atlası Daha büyük görüntüle

Dermoskopi Atlası

9786059615150

Dünya Tıp Kitabevi

2 000,00 TL


KDV Hariç: 2 000,00 TL

Bu atlasda kütanöz melanom ve diğer melanositik deri lezyonlarına, çeşitli keratinositik lezyonlar ve vasküler lezyonlara ait dermoskopik özellikler, tanı ve ayırıcı tanı açısından detaylandırılacak şekilde hazırlanarak sunulmuştur.

“Dermoskopi Atlası”, hemen tamamında klinik fotoğrafların da ilave edildiği, dikkatle seçilmiş, 794 adet dermoskopik görüntü içermektedir.

Baskıda, resimlerin orijinal hallerine eşdeğer olabilmesine özen gösterilmiş, yanısıra resimlere yerleştirilen Karekod yardımıyla, görüntüleri telefon veya tabletten, HD kalitesinde izleme olanağı sağlanmıştır.

Bu atlasda

  • Dermoskopik kriterlerin net olarak tanımlanması, görselleştirilmesi ve Türkçe’leştirilmesi ile öncelikle temel bilgilere yer verilmiştir.
  • Sonrasında, spesifik deri lezyonlarının gövde ve ekstremite yerleşimleri yanısıra yüz, saçlı deri ve palmo-plantar bölge gibi özel lokalizasyonlardaki dermoskopik özellikleri ele alınarak, saç, tırnak ve mukoza gibi deri eklerine ait lezyonların ve sık görülen çeşitli inflamatuvar/infeksiyöz dermatozların tanı ve ayırıcı tanısındaki dermoskopik özellikler ve ipuçları da işlenerek, tam kapsamlı bir içerik ortaya konmuştur.

Ana hedeflerden birisi olan güzel Türkçe’mizle hazırlanan orijinal bir atlas yaratma hedefine de ulaşılmıştır.

“Dermoskopi Atlası”ndan yararlanılarak ortaya konabilen, özellikle malign deri tümörlerine ait her erken tanı, atlasın oluşturulmasındaki emeği değerli kılarak, hem yazarlarımızın hem okuyucu meslektaşlarımızın armağanı olacaktır.

ISBN9786059615150
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı440
Yazar(lar)Prof. Dr. Fezal Özdemir

Yorum Yaz

Dermoskopi Atlası

Dermoskopi Atlası

Yorum Yaz