Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Sağlıklı Ev Yapımı Bebek Maması Tarifleri Daha büyük görüntüle

Sağlıklı Ev Yapımı Bebek Maması Tarifleri

9786056972256

Celsus Kitabevi

275,00 TL


KDV Hariç: 275,00 TL

Bebeğiniz için yemek hazırlama yolculuğunuzda attığınız bu ilk adım için tebrikler! Tam da rahat bir rutine alıştığınızda artık her şeyi değiştirmenin zamanı gelmiştir. İnsanların bebeğinizin ilk lokmalarının onun tüm mutfak yaşantısını etkileyeceğini söylemeleri pek de yardımcı olmaz. Bu nasıl bir baskı! Ancak kendinizi tebrik edin, siz zaten doğru yönde ilk adımınızı attınız bile. Mevcut gıdalarla sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlama yolculuğuna başladınız. Tedirgin olmayın, bu “lezzet penceresi” tamamen kapanmaz, her zaman bebeğinizin tüm gıdalardan keyif almayı öğrenebilmesine yardımcı olma olanağınız olacak. Eğlenceye hazır olun!

Kendi mamanızı yapmak sadece bebeğinin sağlıklı gıda tüketmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda yaşam boyu sürebilecek bir damak tadı ve alışkanlık geliştirmesini de sağlar, hatta belki yemek pişirmekten zevk almasına da yardımcı olabilir. Kendi bebek mamalarınızı hazırlamak bebeğinizin yediği yiyeceğin içinde ne olduğunu rahatlıkla belirleyebilmenizi sağlar!

ISBN9786056972256
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı293
Yazar(lar)Stephanie Middleberg
Çeviri EditörüProf. Dr. Murat Baş,Dr. Rahmi Tuna Tekin

Yorum Yaz

Sağlıklı Ev Yapımı Bebek Maması Tarifleri

Sağlıklı Ev Yapımı Bebek Maması Tarifleri

Yorum Yaz