Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

METALAŞAN TURİZM - Metalaştırılan Hayvanlar Daha büyük görüntüle

METALAŞAN TURİZM - Metalaştırılan Hayvanlar

9786053205777

Nobel Akademik Yayıncılık

131,60 TL

111,86 TL

-15%


KDV Hariç: 111,86 TL

Kişisel zevk ve tercihlerimizin ahlaki yükü, turizm sektörü içerisinde esaret altında tutulan hayvanlara yönelik ahlaki yüke ağır mı basmaktadır? Turizmin, metalaştırdığı hayvanlara yönelik hiç mi ahlaki sorumluluğu bulunmamaktadır? Kitap, söz konusu sorulara ilişkin cevaplar ortaya koymaya çalışmaktadır. Bu bağlamda, turizm sektöründe hayvanların metalaştırıldığı alanlar belirlenerek eleştirel bir tahlil yapılmaktadır. Turizm sektöründe hayvanların metalaştırılmasına karşı çıkarak mevcut durumun bir eleştirisini yapmak ve turizmin ahlaki sorumluluğunu tartışmaya açmak bu kitabın temel amaçlarıdır. Nitekim Gary L. Francione’nin de dediği gibi: “Hayvanlar sadece meta olarak görülmeye devam ettikleri sürece, onlara karşı uygulanan muamelelerde anlamlı farklılıklar gerçekleşmez”.

ISBN9786053205777
Basım Yılı2017
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı190
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Burçin Kırlar Can , Ebru Günlü Küçükaltan , Eylin Babacan Aktaş , Nur Kulakoglu Dilek , Özgür Sarıbaş , S.Emre Dilek , Simge Kömürcü , Sonay Kaygalak Çelebi
Editör(ler)Ebru Günlü Küçükaltan , S. Emre Dilek

Yorum Yaz

METALAŞAN TURİZM - Metalaştırılan Hayvanlar

METALAŞAN TURİZM - Metalaştırılan Hayvanlar

METALAŞAN TURİZM - Metalaştırılan Hayvanlar

Yorum Yaz