Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve DÜNYA SİYASETİ - International Relations and World Politics Daha büyük görüntüle

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve DÜNYA SİYASETİ - International Relations and World Politics

9786051335742

Nobel Akademik Yayıncılık

399,00 TL

339,15 TL

-15%


KDV Hariç: 339,15 TL

"Uluslararası İlişkiler ve Dünya Siyaseti'nde günümüz uluslararası ilişkilerinin tüm tema, eğilim ve konuları geniş kapsamlı, aynı zamanda da çok ayrıntılı olarak ele alınmaktadır. Bu etkileyici eserin beşinci basımını dünya siyasetiyle ilgilenen herkese şiddetle tavsiye ederim.”
- Bruce Hoffman, Georgetown Üniversitesi

 

Yazarların akademisyen ve uygulamacı olarak deneyimlerine dayanan Uluslararası İlişkiler ve Dünya Siyaseti, alanın yetkin bir çalışmasını yaparak günümüz ve gelecekteki sorunları incelemek için uygulamaya yönelik yollar sunar. Elinizdeki eserin beşinci basımı, geçerliliğini hiç kaybetmeyen bir mesele olarak bireylerin; teori, tarih, coğrafya ve daha fazlasını, küreselleşmiş bir dünyada siyaset olgusunu kavramak için kullanmalarına odaklanmak amacıyla tamamen yeniden yazılmıştır. İster dünya siyasetinde aktör olsunlar ister küresel ekonomiye katılımcı ya da sadece haberleri takip etsinler, Uluslararası İlişkiler ve Dünya Siyaseti kitabını okuyanlar, yalnızca alandaki temel kavramlara tam anlamıyla hâkim olmakla kalmaz, bunların somut etkiye sahip gerçek fikirler olduğunu anlarlar.

ISBN9786051335742
Basım YılıAralık, 2017
Basım Sayısı5. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı574 - RENKLİ
Yazar(lar)Paul R. VIOTTI, Mark V. KAUPPI, Pearson
Çeviren(ler)Ayşe Özbay EROZAN
Ebat "cm"17 x 24

Yorum Yaz

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve DÜNYA SİYASETİ - International Relations and World Politics

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve DÜNYA SİYASETİ - International Relations and World Politics

Yorum Yaz