Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

İLK GÖRÜŞME - The First Interview Daha büyük görüntüle

İLK GÖRÜŞME - The First Interview

9786053204077

Nobel Akademik Yayıncılık

Tükendi

266,00 TL

226,10 TL

-15%


KDV Hariç: 226,10 TL

İlk Görüşme kitabı, ruh sağlığı alanında çalışan uygulamacıların ve çalışmaya aday olan öğrencilerin eğitimlerinde önemli bir yere sahiptir. Yurt dışında yaygın olarak kullanılan bu kitabın Türkçeye çevrilmesinin psikoloji alanına önemli katkılar sağlayacağını umuyoruz. Özellikle, ülkemizde ruh sağlığı alanında artan ihtiyaç göz önüne alındığında, alanda çalışan tüm meslek gruplarına hitap eden bu kitabın uygulamacıların mesleki bilgi ve becerilerini arttırmada kullanabilecekleri güçlü bir kaynak olacağını düşünüyoruz. Bu kitap uzun uğraşlar, araştırmalar ve mesleki deneyimler sonucunda yazılmış ve sürekli olarak güncellenmekte olan The First Interview’in en son basımıdır. Kitap, teknik bilgilerin anlaşılır bir biçimde sunulması ve bunu yaparken de örneklerle desteklemesi bakımından değerli ve önemlidir. Psikoloji alanında çalışan tüm uzman ve uzman adaylarına ufuk açıcı ve yararlı bir kaynak sunmuş olmayı umuyor ve kitabın yazarı Morrison’un da dediği gibi “keyifli” ilk görüşmeler yapmanın imkânsız olmadığının deneyimlenmesini diliyoruz. 

ISBN9786053204077
Basım Yılı2016
Basım Sayısı4. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı376
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)James Morrison
Çeviren(ler)Ebru Ermiş , Ece Ataman , Gizem Sarısoy , İ. Volkan Gülüm , Manolya Haseldan , Melis Ünübol , Nalan Pulat Gölcüklü , Sait Uluç , Sevginar Vatan
Editör(ler)Sait Uluç , Volkan Gülüm , Ece Ataman

Yorum Yaz

İLK GÖRÜŞME - The First Interview

İLK GÖRÜŞME - The First Interview

Yorum Yaz